Fire Guts Pattaya -buffetravintola yön yli

Pattaya -

Palo tuhosi buffetravintolan Pattayassa aikaisin aamulla. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Tänä aamuna 02. huhtikuuta 30 kello 10 Pattayan poliisi oli rutiinipartiossa havaitessaan voimakkaan palaneen hajun, joka tuli kuuluisasta Yang Noey -buffetravintolasta, joka sijaitsee lähellä Sukhumvit Roadia Pattayalla.

Partioviranomaiset ilmoittivat välittömästi palokunnalle. Kaksi paloautoa lähetettiin, ja kun ne saapuivat ravintolaan, keittiöstä oli jo nähtävissä savupilviä.

Palomiehet käyttivät vettä sammuttamiseen ennen sen sammuttamista. Osasto jatkoi tilanteen seurantaa jonkin aikaa varmistaakseen, että tuli ei syttynyt uudelleen ennen joukkojensa vetäytymistä.

Pattayan poliisin mukaan palo ei aiheuttanut merkittäviä vahinkoja ja että se saattoi johtua henkilökunnan huolimattomuudesta, joka ei sammuttanut keittiöstä löydettyä hiiltä kunnolla. He tekevät kuitenkin yhteistyötä ravintolan johdon kanssa tapauksen jatkotutkinnassa.

Onneksi ravintola oli kiinni, joten kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.