Kaksi perävaunua törmäävät ja syttyvät tuleen Chonburissa, ei loukkaantumisia

KUVA: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Chonburi -

Kaksi perävaunua törmäsi ja syttyi tuleen Chonburi-tiellä viime yönä 8. huhtikuuta. Onneksi ei kuitenkaan loukkaantunut tai kuollut.

Onnettomuus tapahtui Bangkokin ohitustiellä Mueangin alueella Chonburissa. Kaksi paloautoa lähetettiin sammuttamaan tulipaloa, joka tuhosi kaksi suurta toisiinsa törmäävää perävaunua.

Paikallisen median mukaan palon sammuttaminen kesti noin puoli tuntia. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa.

KUVA: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Ms A (alias), joka oli perävaunun kuljettajan tyttöystävä, kertoi paikalliselle medialle, että hänen poikaystävänsä oli matkalla Nakhon Sawanin maakuntaan Rayongista. He olivat tekemässä lyhyen pysähdyksen kahville, kun toinen perävaunu törmäsi heidän päälleen yhtäkkiä. Rouva A kertoi paikalliselle medialle olevansa erittäin onnekas, kun hän pystyi tuomaan pienen lapsensa ulos kuorma-autosta ennen kuin se syttyi tuleen.

Samaan aikaan 24-vuotias toisen perävaunun kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Panupongiksi, väitti, että hän ajon aikana yhtäkkiä kuuli räjähdyksen kuorma-autonsa moottorista. Räjähdys hätkähti hänet ja sai hänet vahingossa ajautumaan toiseen perävaunuun aiheuttaen törmäyksen ja tulipalon.

KUVA: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Chonburin poliisi tutkii CCTV-kuvaa ja palon syttymissyytä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.