Huonosti valaistu rakennustyömaa lähellä epätäydellistä Pattayan jalkapallostadionia huolestuttaa asukkaita

Pattaya -

Monet Pattayan asukkaat ovat huolissaan huonosti valaistusta rakennustyömaalta lähellä keskeneräistä jalkapallostadionia.

Paikalliset asukkaat lähellä kyseistä paikkaa ilmoittivat Pattaya Newsille meneillään olevan tien rakentamisesta keskeneräinen Pattayan jalkapallostadion ei ollut valoja, asianmukaisia ​​esteitä tai fluoresoivia liikennemerkkejä. He kertoivat The Pattaya Newsille pelkäävänsä, että jotkut yöllä ajavat ihmiset voisivat helposti ohittaa rakennusreiät ja pudota niihin, koska tie oli myös huonosti valaistu.

Asukkaat kuitenkin pyysivät nimensä salaa, koska he pelkäsivät valitusten mahdollisia seurauksia.

Pattaya Newsin toimittajat menivät tarkastamaan aluetta ja kertoivat, että tien molemmilla puolilla näytti olevan huonosti kaivettu. Tien pintaa oli myös nostettu noin 50 senttimetriä korkeammalle tasolle noin 2-3 kilometrin matkalla.

Tien joissakin kohdissa oli kaivettu syviä kuoppia, joissa oli vaarallisia pystyssä olevia teräviä rautatankoja viemäriputkia varten. Varoituskylttejä pystytettiin satunnaisesti, mutta ne eivät olleet fluoresoivia, joten ne muuttuivat täysin näkymättömiksi auringonlaskun jälkeen, mikä lisäsi huomattavasti onnettomuusriskiä. Ei ollut merkkejä kunnollisista esteistä tai henkilökunnasta, joka varoitti autoilijoita rakennustöistä.

Alueen Pattayan asukkaat pyysivät asianomaisia ​​viranomaisia ​​ainakin laittamaan valot ja esteet rakennustyömaalle.

He sanoivat myös, että urakoitsijan tulisi nopeuttaa projektia mahdollisimman pian, jotta alueen liikennevirta saadaan takaisin normaaliksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.