Bruce Grindlay Rugby School Thailandista keskustelee oikean koulun valitsemisesta lapsellesi

Kirjoittaja: James Kemp, koulun apulaisjohtaja osoitteessa Brittiläinen oppimiskeskus Pattayassa.

Rugby School Thaimaan nousu tunnetuksi on ollut rajua. Perustamisestaan ​​vuonna 2017 lähtien koulu on saanut useita tunnustuksia ja akkreditointeja, varsinkin COBIS (Council of British International Schools) -sertifikaatti, jonka aikana se sai myös kaksi Beacon-statuspalkintoa sisälle pääsystä ja rikastumismahdollisuuksista. Viime kuukausina opiskelijat ovat osallistuneet World Scholars -turnaukseen Yalen yliopistossa, ja äskettäin valmistuneille on tarjottu yliopistopaikkoja esimerkiksi Cambridgen yliopistossa, Lontoon Imperial Collegessa, St Andrewsin yliopistossa ja King's Collegessa Lontoossa.
Kun alueen kansainvälisten koulujen valikoima kasvaa, kun Singapore International School Bangkokin kuudes kampus avattiin Rayongissa elokuussa 2023, sekä luotetut ja vakiintuneet nimet, kuten St. Andrew's Green Valley ja Regents International School – miten vanhemmat valitsevat oikea koulu lapselleen? Puhuin Thaimaan rugbykoulun rehtori Bruce Grindlayn kanssa kysyäkseni, mitä vanhempien hänen mielestään tulisi harkita tutkiessaan lapsensa koulutusvaihtoehtoja ja kuinka RST pyrkii erottumaan joukosta.
Tapasin herra Grindlayn koulun vaikuttavalla 80 hehtaarin kampuksella lähellä Khao Mai Kaewia, aivan Pattayan ulkopuolella, missä hän seurasi minua laajalla kiertueella tiloissa. Minusta tuntui, että herra Grindlay oli äärettömän ylpeä vuodesta 2021 lähtien johtamastaan ​​koulusta ja mahdollisuuksista, joita se pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen. Tilojen laajuuden ja laadun lisäksi minuun vaikutti se, kuinka hän puhui intohimolla ja innostuksella, käytännössä, kuinka niitä käytettiin rikastamaan opiskelijoiden akateemisia, urheilullisia ja kulttuurisia kokemuksia.
Ajatus kokonaisvaltaisesta kasvatuksesta on koulujen johtajien ja markkinointitiimien usein toistama mantra; Halusin keskustella tästä herra Grindlayn kanssa saadakseni selville, kuinka tämä ilmenee RST:ssä. Hän puhui tarpeesta tarjota tila, jossa opiskelijat tunnustetaan ainutlaatuisista kyvyistään ja voivat kehittää itseluottamusta ja itsetuntoa saavutustensa kautta, olipa kyse sitten osallistumisesta Duke of Edinburgh Awards -järjestelmään, osallistumalla dramaattisiin ja musiikkiesityksiin tai aloittelevina insinööreinä "F1 in Schools" -kilpailussa.
Grindlay halusi myös selventää koulun pastoraatiota ja johtamistaitojen kehittämistä kotijärjestelmän kautta. Taloilla on erityisen vahva rooli koulun sisäoppilaiden elämässä. Nähtyään ylioppilaille tarjotut tilat, heidän kokemuksensa näyttää olevan kaukana Dickensin kuvista, joita saatamme ajatella, kun kuulemme sanan "sisäoppilaitos", jossa opiskelijat saavat tukea kotitehtävissään, pääsyn urheilutiloihin sekä järjestetään retkiä ja toimintaa. Puhuimme siitä, että sisäoppilaitokset tarjoavat joustavan vaihtoehdon vanhemmille, jotka eivät välttämättä asu koulun lähellä, vaan tarjoavat myös mahdollisuuden opiskelijoille kehittää sosiaalisia taitojaan sekä englannin kielen taitoaan.
Kysyin herra Grindlaylta, mitä neuvoja hän antaisi vanhemmille, jotka navigoivat lastensa koulutusvaihtoehtojen joukossa. Hän korosti, että on tärkeää löytää lapselle oikea istuvuus: olipa koulu kuinka hyvä tahansa, kaikki ympäristöt eivät sovi kaikille oppilaille. Lapsesi tarve tuntea olonsa turvalliseksi, arvostetuksi ja tuetuksi on ensiarvoisen tärkeää. Ilman tätä akateeminen menestys on epätodennäköistä ja hyvinvointiongelmia voi hyvinkin esiintyä tulevaisuudessa. Itse kouluttajana tämä heijastaa varmasti omaa kokemustani.
On jännittävää aikaa olla mukana koulutuksessa Thaimaassa, olipa kyseessä opiskelija, vanhempi tai ammattilainen. Valinnanvaran lisääntyminen voi tarkoittaa vain sitä, että myös standardit nousevat. Olen myös äskettäin vieraillut useissa kansainvälisissä kouluissa Bangkokissa, joissa on varmasti kilpailu huipulle tilojen ja opiskelijakokemuksen suhteen. Tämä näkyy kuitenkin myös huippukoulujen vaatimissa maksuissa. On mielenkiintoista nähdä, miten lisääntynyt kilpailu vaikuttaa tähän ja ovatko nykyiset maksurakenteet kestäviä.

Edellinen on British Learning Centerin sponsoroitu julkaisu yhdessä Rugby School Thailandin kanssa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/