Koditon Pattayalainen mies puukotti väitettyä kiusaajaansa Wat Chain temppelimessuilla

Pattaya -

Thaimaalainen kulkuri puukotti väitettyä kiusaajaansa, joka oli myös koditon Wat Chai Mongkhonin temppelin edessä viime yönä 6. huhtikuuta. Uhri selvisi hyökkäyksestä, mutta loukkaantui vakavasti.

Pattayan poliisi ja Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät Etelä-Pattayalla sijaitsevaan Wat Chaiin vastauksena raporttiin väkivaltaisesta fyysisestä tappelusta.

Tapaus sattui ulkoilmaelokuvateatterin sisäpihalla temppelialueella, jossa on tällä hetkellä temppelimessut. Viranomaiset auttoivat loukkaantunutta uhria, jonka pelastustyöntekijät tunnistivat vain herra Muiksi, joka itki tuskissaan maassa.

Mu, 35-45-vuotias, sai kolme vakavaa puukotusta oikeaan olkapäähän, niskaan ja selkään. Hän sattui olemaan koditon, poliisi kertoi The Pattaya Newsille. Poliisi otti tapahtumapaikalta talteen 20 cm pitkän veren peittäneen veitsen. Uhri kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Pattaya News haastatteli tapauksen silminnäkijöitä, ja heille kerrottiin, että ihmiset katsoivat ulkoilmaelokuvia, kun uhrin ja toisen kodittomalta näyttävän miehen välillä puhkesi yhtäkkiä tappelu, joka järkytti yleisöä.

He vaihtoivat hetken lyöntejä ja erosivat sitten. Epäilty kuitenkin palasi myöhemmin veitsellä ja puukotti raa'asti elokuvia vielä katsovaa uhria ennen kuin karkasi. Silminnäkijät totesivat, että uhri oli itse asiassa hyökkääjä ensimmäisessä tappelussa.

Tapauksen samana päivänä Pattayan poliisi aloitti tutkinnan ja pidätti epäillyn nopeasti. Suraphon Khamtaniksi tunnistettu 45-vuotias kulkuri tunnusti puukottaneensa Mua, koska hän oli vihainen hänelle, koska tämä kiusaa häntä suullisesti ja fyysisesti.

Tekijä väitti, että uhri löi ja potkaisi häntä, mutta hän oli liian pieni taistellakseen takaisin, joten hän pakeni varastamaan veitsen paikalliselta myyjältä ja palasi puukottamaan koditonta miestään selkään ja juoksi karkuun.

Mies otettiin poliisin huostaan ​​syytteen vuoksi. Pattaya News huomautti, että tämä on toinen väkivaltainen tapaus Wat Chain ympärillä. Eilen 17-vuotias teini puhkesi ja yritti puukottaa viattomia ihmisiä veitsellä juotuaan alkoholia ja poltettuaan ruohoa.

Onneksi laupias samarialainen sai hänet kiinni ennen kuin mitään vahinkoa tapahtui.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.