Ripley's Believe It or Not Pattaya avaa kauhusairaalan ja meidän täytyy kurkistaa sisälle

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya News -tiimi kutsuttiin äskettäin erikoiskierrokselle upouuteen kauhusairaalaan, joka sijaitsee Ripley's Believe It Or Not -ostoskeskuksessa Royal Garden -ostoskeskuksessa Etelä-Pattayalla, lähellä Walking Streetiä.

Äskettäin avattu upouusi vetovoimakeskus kutsuu kaikki rohkeat sydämessään tulemaan kokemaan maailman pelottavimmaksi kutsumansa sairaalan.

Säännöllisten erilaisten hinnoittelutarjousten ja -kampanjoiden ansiosta on täydellinen aika tulla pelkäämään… ja meillä oli se varmasti, kun kiersimme valtavaa kompleksia.

Emme halua hemmotella liikaa niille, jotka haluavat tutkia sairaalan aluetta itse, mutta halusimme koskettaa muutamia kohtia… Se on paljon suurempi kuin luullaan, sillä se vie merkittävän osan toisen kerroksen osuudesta. Royal Gardenista rannan päähän päin.

Nähtävyydellä on muun muassa ruumishuone, lastentarha, hammaslääkärin vastaanotto, hautausmaa, leikkaus, ensiapuhuoneet, mielisairaala, äänityshuoneet, messuhuone, sairaalan osastot ja henkilökohtainen suosikkimme vierailu sairaalan järkyttävällä synnytysosastolla .

Elävien näyttelijöiden, animatroniikkaa, hyppypelotteita ja uskomattoman yksityiskohtaisia ​​sarjoja sisältävä sairaala on täydellinen lisä Ripleyn Believe it or Not -elokuvaan. Se voi kuitenkin olla hieman liian pelottavaa pienille lapsille, ja siinä on joitakin melkein täysin pimeitä alueita, kun tunnet matkaasi pilkkopimeissä sairaalakäytävissä.

Olemme kiertäneet alkuperäistä kummitustaloa Ripley'sissä, hautaustoimistossa, ja näistä kahdesta tämä on varmasti intensiivisempi ja visuaalisempi, vaikka molemmat ovat jännittävä kokemus. Niille, jotka joutuvat pelottelemaan liikaa, sairaalakierroksen varrella on runsaasti uloskäyntiä, jos haluat paeta aikaisin!

Kauhusairaalan näyttelijöillä on ammattimainen meikki, ja heidät on koulutettu liikkumaan ja reagoimaan tavalla, joka taatusti pelottaa sinua, vaikka he eivät kosketakaan sinua ja ennen sairaalakierrosta toistetaan lyhyt video, jossa varoitetaan vierailijoita olemaan koskettamatta alueen asukkaita. sairaala.

Kauhusairaala on avoinna klo 1130-1030 ja sijaitsee Ripley's Believe it or Not -rakennuksen 2. kerroksessa.

Nauti kuvista!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/