Krakenian, Pattayan oma merirosvolaiva, palaa melkein uppoamisen jälkeen

KUVA: Krakenian The Private Of Pattaya

Pattaya -

Krakenian Pirate Boat tekee paluun 28. huhtikuuta sen jälkeen, kun se melkein upposi aiemmin tänä vuonna.

Kuolematon vene, joka melkein kaatui ongelma vesipumpun kanssa aiemmin tänä vuonna kutsuu kaikki tulemaan nauttimaan 360 asteen näkymistä Pattayan yövaloista sekä runsaista juomista ja thaimaalais-eurooppalaista ruokaa ja mereneläviä laivalla 28. huhtikuuta alkaen.

Suuren paluunsa kunniaksi Krakenian käynnistää kampanjan, jolla se laskee normaalihintansa 800 bahtia per henkilö vain 480 bahtiin. Siellä on myös erikoistarjous "Tule 4 henkilöä, maksa vain 3 hengelle", ja sinun tarvitsee vain jakaa Tämä viesti sosiaalisen median tilillesi voittaaksesi kampanjan.

Venekuljettajat ovat varmistaneet turvallisuuden veneessä, sillä he ovat jo korjanneet tarvittavan.

Alle 70 cm lapset pääsevät sisään ilmaiseksi ja 71-120 cm:n palvelumaksu on 250 bahtia. Yli 121 cm pitkistä lapsista veloitetaan normaali hinta.

Tämä kampanja on saatavilla vain niille, jotka varaavat tästä hetkestä toukokuun loppuun asti.

Lippujen ennakkovaraus: https://lin.ee/qL0XnOh

Saat lisätietoja ottamalla heihin yhteyttä annettujen linkkien kautta tai soittamalla numeroon 061-429-5245 tai 098-519-3935.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.