Bangkokin kuvernööri pyrkii vähentämään Songkranin aikana liikenteeseen liittyvien kuolemien määrää kuuteen

Kansallinen -

Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt pyrki puolittamaan liikennekuolemat Bangkokin alueella 13:sta vuonna 2022 kuuteen ihmiseen vuonna 6.

Chadchart ja Bangkokin eri osastojen virkamiehet keskustelivat eilen turvatoimista tulevaa Songkran-festivaaleja varten. Hän sanoi, että tämän vuoden Songkran-toimenpiteet keskittyvät "Älä juo ja aja, älä aja juomisen jälkeen" -kampanjaan, jolla pyritään vähentämään alkoholin aiheuttamien onnettomuuksien riskiä. Yksi ehkäisevistä toimenpiteistä on alkoholin myyntikielto virallisilla Songkranin toiminta-alueilla.

"Vaikka onnettomuuksien määrä ei ehkä ole ollut merkittävä Bangkokissa aikaisempina vuosina, tänä vuonna saattaa olla kasvua, koska tämä vuosi on ensimmäinen vuosi, jolloin kaikkia COVID-19-rajoituksia on kevennetty", Chadchart sanoi.

Hän viittasi siihen, että ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen vesiroiskeet ja vesitaistelut sekä viihdetoiminta, kuten konsertit, paraatit ja festivaalit, olisi sallittuja. Vuosina 2020 ja 2021 Songkran peruttiin periaatteessa kokonaan julkisesti ja vuonna 2022 sallittiin vain uskonnollinen ja perinteinen toiminta.

Hän jatkoi muistuttavansa usein yleisöä alkoholin myyntikieltoalueista, kuten kaupungintalon virallisesta Songkran-festivaalista. Kuvernööri haluaa, että Songkran-festivaali keskittyy kulttuuriperinteisiin vesitaistelujen, konserttien, juomien ja juhlien sijaan, vaikka siellä ei olekaan suoraa kieltoa, kuten viimeiset kolme vuotta.

Kuvernööri lupasi tiukasti leikata liikenteeseen liittyvien kuolemantapausten määrän Bangkokissa puoleen eli korkeintaan kuuteen ihmiseen verrattuna viime vuoden 13 kuolemaan.

TPN-media huomauttaa, että tämä voi olla pitkä tilaus, koska rajat ovat nyt täysin auki, turisteja virtaa sisään ja Bangkokin viihdepuoli sallitaan ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.