Bangkokin poliisin ratsastuskaraokekauppa ihmiskaupan torjumiseksi, kaksi alaikäistä tyttöä pelastettu

Bangkok -

Kaksi alaikäistä tyttöä, joista toinen oli vain 14-vuotias, pelastettiin karaokeliikkeestä Bangkokissa poliisin ratsian jälkeen. Poliisin mukaan uhrit suljettiin tapahtumapaikalle ja pakotettiin prostituutioon.

Bangkokin poliisi, jota johtaa Pol. Kenraaliluutnantti Thiti Saeng, Metropolitan Policen komentaja, teki ratsian karaokepaikalle, joka sijaitsee osoitteessa Soi Songprapha 12 Bangkokin Don Mueangin alueella saatuaan vihjeen informaattoreilta, että tapahtumapaikka oli sekaantunut naislasten ihmiskauppaan.

Etsinnän aikana poliisi pelasti tapahtumapaikalta kaksi alaikäistä tyttöä, 17-vuotiaan ja 14-vuotiaan, ja pidätti liikkeen 42-vuotiaan omistajan, neiti Naruemonin (poliisi salaa sukunimeä). ).

Epäilty otettiin kiinni kahdella 1,000 XNUMX bahtin setelillä, joita poliisi käytti syöttinä.

Kenraaliluutnantti Thitin mukaan poliisi sai selville, että tapahtumapaikan omistajan väitettiin palkkaavan alle 18-vuotiaita tyttöjä töihin. Työntekijöille maksettiin 240 bahtia ensimmäisestä asiakkaiden ateriatunnista ja sen jälkeen 120 bahtia jokaiselta seuraavalta tunnilta. Omistaja kuitenkin vähentäisi ensin 20 bahtia tästä rahasta ja sitten 100 bahtia lisää seuraavilta tunneilta erilaisista rikkomuksista ja seuraamuksista.

Kenraaliluutnantti Thiti sanoi myös, että omistaja pakotti alaikäiset työntekijänsä prostituutioon. Uhrit saisivat 2,000 500 bahtia, minkä jälkeen heidän on maksettava omistajalle 500 bahtia. Jos uhrit menivät liian pitkäksi aikaa asiakkaiden kanssa, he joutuisivat maksamaan vielä 3 bahtia. Jokainen uhri pakotettiin työskentelemään 4-XNUMX kuukautta, ja osa heistä pääsisi pakoon. Jäljelle jääneiden oli kestettävä työ, koska he olivat velkaa kaupalle, kenraaliluutnantti Thiti sanoi.

"Uhrit suljettiin tapahtumapaikalle ja jos heidän piti mennä ulos ostamaan jotain lähikaupasta, joku seurasi heitä", kenraaliluutnantti Thiti sanoi.

Ms Naruemon joutui useisiin ihmiskauppasyytteisiin. Poliisi paljasti myös, että nainen oli aiemmin pidätetty vastaavista syytteistä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.