Thaimaan väkevien alkoholijuomien yritykset ovat noususuunnassa, tuottavat miljardi bahtia kuukaudessa

Kansallinen -

Thaimaan väkevien alkoholijuomien kokonaisliiketoiminta on kasvanut 20 % vuoden 2023 alusta, ja sen odotetaan pumppaavan miljardi bahtia joka kuukausi toisella vuosineljänneksellä, sanoi Thanakorn Kuptachit, Thai Alcohol Business Associationin neuvonantaja.

Thanakorn paljasti, että alkoholijuomien kysyntä ja ostovoima Thaimaassa ovat olleet nousussa tammikuusta 2023 lähtien, ja myynti on kasvanut peräti 20 % kuukaudessa.

Kaikentyyppisten alkoholijuomien, kuten oluen ja väkevien alkoholijuomien myyntimäärät ovat kasvaneet, mikä johtuu monista tekijöistä, mukaan lukien kaikkien COVID-rajoitusten purkaminen, maan avaaminen uudelleen matkailulle ja matkailulle sekä tuleva Songkran-festivaali tai jopa parlamenttivaaleissa.

”Songkranin loman lähestyessä tulee lisää kokoontumisia, juhlia ja juhlia sekä jännittyvän poliittisen ilmapiirin myötä. Nämä ovat merkittäviä muuttujia, jotka vaikuttavat alkoholijuomien kysyntään ja ostoon”, Thanakorn totesi.

Thanakorn ennusti myös tänä vuonna, että alkoholimarkkinat tuottavat vähintään miljardi bahtia kuukaudessa, ja Songkranin huhtikuun ollessa aktiivisin kuukausi.

Hän totesi myös, että heti kun uusi hallitus astuu virkaan 14. toukokuuta pidetyn äänestyksen jälkeen, hänen yhdistyksensä pyrkii kumoamaan määräykset, jotka kieltävät alkoholin myynnin klo 2-5, sekä viihteen aukioloaikojen laillista pidentämistä. paikat suosituissa turistikohteissa, kuten Pattaya ja Phuket.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.