Sattahip Street Dog haistaa 1,000 XNUMX meth-pilleriä paikallisella kadulla

KUVA: เรารักพัทยา

Sattahip -

Kadulla eksynyt löysi yllättävän yli 1,000 XNUMX meth-pillerin kätkön paikalliselta kadulta Sattahipin alueella.

Paikalliset Sattahipin piirin Phu Ta Luangin kaupunginosasta ottivat yhteyttä poliisiin nähtyään valkoisen katukoiran kävelemässä sininen pussi metamfetamiinipillereitä suussaan.

Alueella on paljon asukkaita, pääasiassa vanhuksia ja lapsia. Paikallisen median mukaan koira, joka ensimmäisenä löysi kätkön, on kulkukoira nimeltä "Namdtan", joka tarkoittaa englanniksi sokeria. Se on kaksi vuotta vanha, ja jotkut paikalliset huomasivat sen, kun se pureskeli sinistä pussia, joka myöhemmin aiheutti paljon metam-pillereitä roiskunut ulos.

KUVA: เรารักพัทยา

Poliisit laskivat huumeet ja paljastivat, että niitä oli 1,160 XNUMX, ja kaikki säilytettiin todisteina.

Poliisi epäili, että huumeet kuuluivat alueen kauppiaalle, joka yritti kätkeä ne metsään odottaen pienempiä kauppiaita hakemaan ne.

Onneksi koira luultavasti haisi sen ja luuli sen olevan lelu, mikä johti tähän odottamattomaan löytöyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.