Thaimaan poliisi lisää valppautta ennakkoäänestyksen aikana estääkseen väkivaltaisuudet

Kansallinen -

Kansallinen poliisipäällikkö on ohjeistanut poliiseja eri puolilla maata estämään kaikenlaista väkivaltaa Thaimaan parlamenttivaalien ennakkoäänestyksen aikana, joka on suunniteltu pidettäväksi 14. toukokuuta.

Pol. Kenraali Damrongsak Kittipraphat totesi keskiviikkona 29. maaliskuuta, että hän on määrännyt poliiseja valtakunnallisesti lisäämään valppautta siepatakseen väkivaltaisia ​​välikohtauksia, joita saattaa tapahtua esiäänestyksen aikana, jolloin poliittinen kilpailu lisääntyy.

Lainvalvontaviranomaisten on mentävä omille alueilleen keräämään tietoa, arvioimaan riskejä ja seuraamaan vaikutusvaltaisia ​​ryhmiä, jotka voivat vaarantaa parlamenttivaalit. Kenraali Damrongsak kertoi lehdistötilaisuudessa, että hän alustavasti ajatteli, ettei väkivaltaa puhjeta, vaikka muitakin laittomia toimintoja, kuten äänten ostamista, saattaa olla. Hän paljasti myös, että kaikkia poliiseja on käsketty pysymään puolueettomina.

Poliisipäällikkö lisäsi, että hän on määrännyt asianomaiset virastot helpottamaan ihmisten paluuta kotikaupunkiinsa Songkran-festivaalin aikana. Kuten tavallista, liikenneonnettomuuksien minimoimiseksi perustetaan erilaisia ​​tarkastuspisteitä, erityisesti 7 päivän vaara-ajan aikana.

Vaikka matkustajien kuljettaminen lava-auton sängyssä on teknisesti laitonta, kenraali Damrongsak on osoittanut lempeyttä sallimalla jopa neljän ihmisen istua kuorma-auton takaosassa Songkranin aikana.

Turvallisuuden varmistamiseksi näiden henkilöiden on kuitenkin istuttava sängyn keskellä ja noudatettava kaikkia tarvittavia varotoimia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.