Chiang Main lentoliikenne on maailmanlaajuisesti huonoin useita päiviä tällä viikolla

KUVA: Thairath Online

Kansallinen -

Syöpää aiheuttavien hiukkasten 2.5 mikrometriä (PM2.5) tasoa Thaimaan Chiang Main maakunnassa on pidetty eilen aamulla 29. maaliskuuta maailman pahimpana.

Chiang Main metsäpalo-ongelmien, savusumun ja PM2.5-hienon pölyn ehkäisyn ja ratkaisemisen hallintakeskus ilmoitti eilen aamulla, että 334 alueelta eri puolilla maakuntaa on löydetty 25 hotspotia. Eniten kärsineet alueet ovat Chiang Daon alue, jolla on 65 hotspotia, Chai Prakan 35, Mae Ai 32, Samoeng 30 ja Fang 27.

Nämä alueet ovat enimmäkseen Chiang Main pohjoisosassa. Kumulatiiviset hotspotit vaihtelevat 1. tammikuuta 2023 nykyiseen yli 5,867 2,322 pisteeseen, joista XNUMX XNUMX hotspotia löydettiin pelkästään maaliskuussa.

Keskus raportoi myös, että eilen aamusta lähtien Chiang Main ilmanlaatu on sijoittunut ensimmäiseksi maailman huonoimman ilmanlaadun rankingissa ohittaen Pakistanin Lahoren lukemalla 220 mikrogrammaa kuutiometriä kohden. https://www.iqair.com. Klo 8 Chiang Maissa lukema oli 00 mikrogrammaa kuutiometrissä. Turvakynnys on 223 mikrogrammaa kuutiometrissä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.