Bangkokin kuvernööri sanoo Songkranin keskittyvän perinteisiin aktiviteetteihin, kehottaa yleisöä olemaan juomatta alkoholia

Kansallinen -

Bangkokin kuvernööri ilmoitti eilen, että tulevan Songkran-festivaalin aikana bangkokilaisten ei pitäisi pukeutua niukasti, pidättäytyä juomasta alkoholia ja olla käyttämättä korkeapaineisia vesiaseita tai ruutia.

Kuvernööri Chadchart Sittipunt totesi myös, että festivaalialueilla, jotka vaihtelevat 12.-14. huhtikuuta Bangkokissa, festivaalin aikana ei myydä alkoholia. Kaupunki aikoo järjestää Songkran-festivaalin teemalla "Thailaisten Songkran-perinteiden säilyttäminen, Sydämien yhdistäminen Maailmalle", joka on tarkoitus järjestää Bangkokin kaupungintalolla, ja lukuisat toiminnot keskittyvät pääasiassa kulttuuri- ja perinteisiin puoliin. Songkranista.

Näihin toimintoihin kuuluvat karkeasti buddhalaiset seremoniat, ansioiden tekeminen, Buddhan patsaan kunnioittaminen ja vanhinten kunnioittaminen siunausten pyytämiseksi. Bangkokin kaupunki järjestää tapahtumia kaikilla 50 alueella koko Songkran-festivaalin ajan, Chadchart sanoi.

Mitä tulee määräyksiin, kuvernööri sanoi, että ihmisten tulisi pukeutua kunnolla ja pidättäytyä käyttämästä korkeapaineisia vesiaseita ja ruutia osallistuessaan vesitaisteluihin vesileikkialueilla.

Samaan aikaan ihmiset, jotka eivät halua kastua tai joutuvat menemään töihin, voivat verkkosovelluksen avulla tarkistaa paikat, joissa on eri kosteusaste tai roiskutettavan veden määrä, jotta vältytään haitoista. Kuvernöörin mukaan sovellus julkaistaan ​​7. huhtikuuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.