24 laitonta siirtotyöläistä pidätettiin Pattayassa

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti 24 laitonta siirtotyöläistä eilen 27. maaliskuuta. Työntekijät vaihtelivat kansallisuudeltaan, mukaan lukien intialaiset, nepalilaiset, burmalaiset, kiinalaiset ja iranilaiset.

Pattayalla laittomasti työskentelevien ulkomaalaisten tukahduttamisoperaatiota johti Chonburin maahanmuuttoviraston päällikkö Pol. Eversti Parinya Klinkesorn. Noin 50 maahanmuuttoviranomaista ja poliisia lähetettiin poliisin ilmoittajien ja huolestuneiden kansalaisten mainitsemiin paikkoihin.

Eversti Parinya kertoi Pattaya Newsille löytäneensä suuren joukon ulkomaisia ​​työntekijöitä asumassa useilla alueilla. Poliisi tarkisti jokaisen henkilön henkilöllisyystodistukset ja työluvat ja havaitsi, että osa ei kyennyt esittämään niitä. Yhteensä 24 ulkomaalaista pidätettiin, koska he eivät kyenneet esittämään asianmukaisia ​​asiakirjoja ja viisumeja. Nämä henkilöt ovat Intian, Nepalin, Burman, Kiinan ja Iranin kansallisuuksia.

Työntekijöitä tutkitaan parhaillaan, ja heidät karkotetaan myöhemmin takaisin omiin maihinsa, jos he eivät pysty todistamaan, että he asuvat laillisesti Thaimaassa.

Chonburi Immigrationin mukaan monet pidätetyistä työskentelivät myös laittomasti, etenkin paikallisissa ravintoloissa, ilman työlupia.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.