Kaksi Pattayan asukasta loukkaantui vakavasti moottoripyöräkolarissa

Pattaya -

Kaksi Pattayan asukasta kiidätettiin paikalliseen sairaalaan tänä aamuna heidän ajoneuvojensa törmättyä tiellä Etelä-Pattayassa.

Sawang Boriboonin pelastuspalvelut auttoivat kahta tunnistamatonta liikenneonnettomuuden uhria Etelä-Pattayassa kello 03 30. maaliskuuta. Tuntemattomat uhrit, iäkäs mies ja teini-ikäinen, saivat molemmat vakavia vammoja. Mustalla Yamaha M-Slaz -moottoripyörällä ajanut vanha mies jäi jotenkin loukkuun sedanin alle. Harmaata Honda Wavea ajanut teini-ikäinen hengitti tuskin, kun hän makasi lähellä tiellä.

Pelastajat kuljettivat heidät lähimpään sairaalaan. Sedanin kuljettaja, Komkyou Sida, 34, kertoi Pattaya Newsille nähneensä molempien uhrien yrittävän ohittaa toisiaan. Heidän moottoripyöränsä törmäsivät sitten yhtäkkiä ja törmäsivät hänen autonsa etuosaan. Vanhus liukastui auton alle ja juuttui sinne.

Kaksikko toipuu paikallisessa sairaalassa. Pattayan poliisi tutkii CCTV-materiaalia löytääkseen törmäyksen tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.