Mr. Mitch esittelee kuukausittaisen YouTuber-tapaamisen Pattayalla huhtikuussa

Pattaya, Thaimaa-

Paikallinen YouTube-käyttäjä Mr. Mitch ja Nick Dean NDTV:stä järjestävät kuukausittain tapaamisen tunnettujen paikallisten YouTube-käyttäjien, tilaajien, katsojien ja kaikkien uteliaiden kanssa tapaamaan ja tervehtimään.

Tapahtuma järjestetään, ei aprillipilaa, lauantaina 1. huhtikuuta klo 4 alkaen A7-DJ Barissa Soi 7:ssä.

Tapahtumassa esiintyy useita suosittuja YouTube-käyttäjiä sekä monia uusia ja aloittelevia YouTube-käyttäjiä. Tapahtuman tavoitteena on, että YouTube-käyttäjät voivat jakaa tietoja, vinkkejä ja tukea toisilleen samalla, kun kiinnostuneet tilaajat ja katsojat voivat tavata, tervehtiä heitä ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Kaikki ovat tervetulleita, myös kriitikot. Nähdään siellä!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/