Thaimaan parlamenttivaalit pidetään 14. toukokuuta

Thaimaa-

Thaimaan parlamenttivaalit pidetään 14. toukokuutath, vaalilautakunta ilmoitti.

Edellinen tarinamme:

Maaliskuun 20. päivänä hänen kuninkaallinen majesteettinsa Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn antoi kannatuksensa maan edustajainhuoneen hajoamiselle, mikä on virallisesti alkava kampanjakausi, joka johtaa tuleviin toukokuun vaaleihin.

Nyt päivitykseen:

Vaalipäivä on ilmoitettu päivää sen jälkeen, kun pääministeri Prayut Chan-o-cha hajotti edustajainhuoneen. Tiistaina (21st) vaalilautakunta (EY) on hyväksynyt asettamaan 14. toukokuutath, 2023 vaalipäivänä ja 7. toukokuutath, 2023 ennakkoäänestyksen osalta.

Ulkomaalaisille lukijoille yksi tämän tapahtuman suurimmista vaikutuksista on tietty alkoholin myyntikielto, joka tarkoittaa, että baarit ja yöelämä on suljettava 24 tunnin ajaksi vaaleja edeltävästä illasta siihen päivään, jolloin äänestyspaikat sulkeutuvat varsinaisen vaalipäivän osalta. Tämä on Thaimaan vaalilaki.

Mitä tulee ennakkoäänestykseen, toisinaan tämä on myös sulkeminen, ja lukijoiden on pysyttävä virallisilla ilmoituksilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.