Pattayan teinit, jotka loukkasivat pariskuntaa Molotov-cocktaililla, pidätettiin

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti lauantai-iltana kaksi moottoripyörällä ajavaa teiniä, jotka heittivät Molotov-cocktaililla pariskuntaa Pattayassa ja loukkasivat heitä vakavasti muutama päivä aiemmin.

Eilen, 18. maaliskuuta, poliisi pidätti kaksi kiihkeää teiniä, mukaan lukien 17-vuotiaan ja 18-vuotiaan, kun he hyökkäsivät viattoman pariskunnan kimppuun Molotov-cocktaililla, Thanakorn Pangsenin, 21, ja hänen tyttöystävänsä Worakarn Petchkui'in kimppuun. , 21.

Hyökkäys tapahtui lauantaina varhain aamulla (18th) lähellä Poethisarn Roadin risteystä, joka ristesi Soi North Pattaya 2:n kanssa Nakluassa.

Mr. Thanakorn kertoi poliisille, että hän ajoi tyttöystävänsä kanssa moottoripyörällä, ennen kuin joku heitti heitä lasipullolla. Tuli syttyi heihin ennen kuin he putosivat moottoripyörältä. Heillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä tapahtui, ja he sanoivat, ettei heillä ollut ongelmia kenenkään kanssa.

Molotovin cocktail-hyökkäyksen kohtaus

Teini-ikäiset tallentuivat selvästi CCTV-kuvaan, jossa he heittivät aseen pariskuntaan ennen kuin kiihtyivät moottoripyörällään. Pariskunta sai vakavia palovammoja kehoonsa, ja pelastustyöntekijät veivät heidät sairaalaan. Myöhemmin he kertoivat poliisille, etteivät he tunteneet hyökkääjiä.

Tapauksen jälkeen Pattayan poliisi aloitti välittömästi tutkinnan ja tunnisti nopeasti kaksi epäiltyä. Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että 17-vuotias teini oli Kambodžan kansalainen. Heidät pidätettiin yhdessä kuuden heidän ystävänsä kanssa, jotka poliisien mukaan saattoivat olla osallisena tapaukseen.

Pattayan poliisi pitää lehdistötilaisuuden, jossa ilmoitetaan epäiltyjen pidätyksestä

Heidän moottoripyöränsä takavarikoitiin. Teini-ikäiset väittivät aikovansa kostaa kilpailijansa, mutta hyökkäsivät väärien ihmisten kimppuun. Epäillyt kertoivat oppineensa Molotov-cocktailin tekemiseen sosiaalisessa mediassa ja ostaneensa materiaalit sen tekemiseen verkkokaupasta.

Poliisin mukaan molemmilla ei ole aiempaa rikostaustaa. Heitä kuitenkin syytetään yhteisestä hyökkäämisestä muiden kimppuun ja räjähtävän esineen laittomasta hallussapidosta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.