Väitetty nigerialainen romanssihuijari murrettiin Pattayalla

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti väitetyn nigerialaisen romanssihuijarin Pattayalla. Poliisin mukaan epäilty oli pettänyt useilta thaimaalaisilta naisilta 300,000 XNUMX bahtin vahingot.

Nigerialainen mies, joka tunnetaan vain nimellä Ndubuisi, 34, pidätettiin hänen poistuessaan kylästään Pattayassa. Poliisin mukaan miestä etsittiin useista syytteistä, mukaan lukien 1) ihmisten pettäminen esiintymällä jonkun muuna, 2) väärien tietojen syöttäminen tietokonejärjestelmään, 3) kuuluminen rikollisjoukkoon ja 4) rahanpesu.

Ndubuisi naamioitui joksikin muuksi Facebookissa ja huijasi thaimaalaisia ​​naisia ​​rakastamaan häntä, poliisi sanoi. Hän valehteli uhreille, että hän lähettäisi uhreille kalliita tavaroita kihlalahjoiksi ja pyysi sitten tullivirkailijaksi teeskennellyt thaimaalaisen rikoskumppaninsa ottamaan yhteyttä uhreihin ja sanoi, että heidän oli maksettava tulliveromaksu saadakseen lahjansa.

Kun uhrit siirsivät rahat, epäilty otti ne ja katosi. Hän lupasi myös huijatuille naisille, että hän muuttaa Thaimaahan mennäkseen heidän kanssaan naimisiin, mutta poliisin mukaan hän ei varmasti koskaan tehnyt niin.

Monet thaimaalaiset naiset joutuivat uhriksi ja tekivät ilmoituksen poliisille. Tutkijat alkoivat etsiä Ndubuisia ja lopulta saivat tietää, että hän pakeni Pattayaan. Useiden yksiköiden lainvalvontaviranomaiset työskentelivät yhdessä saadakseen miehen kiinni vahvistettuaan hänen sijaintinsa. Tämän jälkeen poliisit kuljettivat hänet Bang Sao Thongin poliisiasemalle Samut Prakanin maakuntaan, missä hänen pidätysmääräyksensä annettiin.

Poliisin mukaan nigerialainen mies aiheutti yli 300,000 XNUMX bahtin vahingot. Viranomaiset laajentavat tutkintaaan pidättääkseen hänen rikoskumppaninsa, joka naamioitui tullivirkailijaksi.

Ndubuisi puolestaan ​​sanoo olevansa syytön kaikkiin syytöksiin ja aikoo taistella niitä vastaan. Hän väittää, että väitettyjä siirtoja hänen pankkitililtään tilille, jota "muuli" käyttää ihmisten huijaamiseen, ei koskaan tapahtunut, ja hän voi todistaa sen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.