Nuori nainen syöksyi kuolemaan asunnosta Pattayassa, syy on edelleen mystinen

Pattaya -

Thaimaalainen nainen syöksyi kuolemaansa Pattayan asuntonsa seitsemännestä kerroksesta. Poliisi yrittää selvittää mysteeriä, joka liittyy useisiin outoihin merkkeihin, joita nainen oli näyttänyt ennen kohtalokasta hyppyään.

Thaimaalaisen naisen, 27-vuotiaan neiti R:n (alias), syöksymisestä ilmoitettiin Pattayan poliisille kello 4 tänään, keskiviikkona 20. maaliskuuta. Poliisi ja Sawang Boriboonin pelastushenkilöstö ryntäsivät tapahtumapaikalle asuntohuoneistoon Soi Thappaya 15:ssä Pattayan Banglamungin alueella saatuaan ilmoituksen uhrin sisarelta, 4-vuotiaalta rouva Janjiralta.

Kun viranomaiset saapuivat, neiti R oli jo kuollut. Hänellä ei ollut vaatteita päällä, ja hän murtui vakavasti raajoistaan ​​ja huomattavan verenhukan. Viranomaiset eristivät alueen ja kuljettivat uhrin ruumiin nopeasti sairaalaan kuolinsyyn selvittämistä varten. Rouva Janjira, jonka viranomaiset kuvailivat shokissa, oli paikalla ja johti virkamiehet huoneeseensa, josta hänen vanhempi sisarensa oli hypännyt.

Seitsemännen kerroksen huoneesta poliisi löysi ulostetta lattialta ja uhrin vaatteita kylpyhuoneesta. Rouva Janjira kertoi, että hänen sisarensa työskenteli ravintolassa Pattayassa ja palattuaan kotiin juomisen jälkeen hän sanoi, ettei hän voi hyvin ja pyysi kuumaa vettä juotavaksi. Ennen kuin hän meni kylpyhuoneeseen, rouva R koki ummetuksen oireita ennen kuin hän meni kylpyhuoneeseen, sisarensa mukaan.

Kun neiti Janjira ja hänen poikaystävänsä juttelivat kylpyhuoneen ulkopuolella, neiti Janjira sanoi, että hänen sisarensa juoksi yhtäkkiä ulos kylpyhuoneesta, yllään vain pyyhe. Sitten hän hyppäsi parvekkeelle, hyppäsi pois ja kaatui kuoliaaksi neiti Janjiran ja hänen poikaystävänsä edessä. Hänen sisarensa kertoi poliisille, että hän yritti napata rouva R:tä, mutta ei päässyt perille. Rouva Janrira ei tiennyt sisarensa salaperäisen teon motiivia.

Pattayan poliisi ja oikeuslääketieteellinen ryhmä tutkivat uhrin huonetta. Hänen nuorempaa siskoaan haastatellaan uhrin motiivin selvittämiseksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.