10. vuotuinen Pyhän Patrickin päivän paraati 2023 on vain kahden päivän päässä

Pattaya -

Pattayan irlantilainen yhteisö valmistautuu isännöimään 10. vuotuista Saint Patrick's Day Paradea, irlantilaisen perinnön ja kulttuurin juhlaa, joka järjestetään 17. maaliskuuta 2023. Paraati alkaa Alcazar-teatterista ja jatkuu Beach Roadia pitkin ennen päättyy Pattaya 8 Schooliin.

Pyhän Patrickin päivä on kulttuurinen ja uskonnollinen juhla, jota vietetään vuosittain 17. maaliskuuta Irlannin suojeluspyhimyksen Pyhän Patrickin kunniaksi. Loma juhlistaa kristinuskon saapumista Irlantiin ja juhlii irlantilaisten kulttuuria ja perintöä.

Nykyään Pyhän Patrickin päivää vietetään ympäri maailmaa, ja paraateja, festivaaleja ja muita tapahtumia järjestetään kaupungeissa kaikkialla Irlannissa ja irlantilaisissa yhteisöissä ympäri maailmaa. Pattayalla tätä päivää muistetaan 10. kerran 17. maaliskuuta irlantilaisen kulttuurin kunnioittamiseksi ja Pattayan kaupungin ja irlantilaisen yhteisön välisen hyvän suhteen edistämiseksi.

Tapahtuman järjestäjien mukaan paraatiin osallistuu tänä vuonna yli 30 osallistujaa sekä marssibändi Sattahip Navy Base -tukikohdasta ja Pattaya 8 Schoolista. Irlannin Thaimaan-suurlähettiläs Patrick Bourne osallistuu myös paraatiin, joka alkaa 2. maaliskuuta klo 6-17. Koko aikataulu on alla. Monet muut kunniavieraat, kuten Pattayan pormestari Poramese Ngampiches, osallistuvat myös. Kaikki osallistujat pukeutuvat vihreään.

Myös useat paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten Hand 2 Hand Foundation ja Father Ray Foundation, osallistuvat. Myös Pattayan Rotary Club on mukana.

Pyhän Patrickin päivän paraati on tärkeä tapahtuma Pattayan irlantilaiselle yhteisölle, ja se tarjoaa paikallisille ja turisteille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää irlantilaisesta kulttuurista ja perinteistä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun paraati järjestetään Pattayalla sitten vuoden 2019 Covid-19-pandemiarajoitusten vuoksi.

Kuvat ovat Pattayassa viime viikonloppuna pidetystä lehdistötilaisuudesta Royal Garden Mallissa, jossa oli myös monia arvostettuja vieraita.

Tapahtuman täydellinen aikataulu ja kartta ovat alla:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.