Chonburin yrityssektori kehottaa hallitusta laajentamaan matkailukampanjaa kotimaan matkailun edistämiseksi

KUVA: peukku ylös

Chonburi -

Chonburi Tourism Industry Council on kehottanut hallitusta jatkamaan "Rao Tiew Duay Kan'" (Me matkustamme yhdessä) -matkailun elvytyskampanjaa kotimaan matkailun tukemiseksi, koska ulkomaiset matkailijat palaavat pian kotimaahansa.

Valtuuston vt. puheenjohtaja Thanet Supornsahasrungsi paljasti, että yleinen matkailutilanne Pattayalla, joka on Chonburin päämatkakohde, on parantunut, ja hotellien keskimääräinen käyttöaste on 70-80 %, erityisesti niissä, joissa majoitetaan ulkomaisia ​​matkailijoita Euroopasta ja Venäjältä. jotka ovat palanneet 100 prosenttiin verrattuna Covidia edeltävään tasoon.

Silti noin 30 % hotelleista, pääasiassa pienistä, ei ole vielä avautunut uudelleen taloudellisten rajoitteiden ja työvoimapulan vuoksi, Thanet sanoi.

Thaimaan hallituksen käynnistämästä meneillään olevasta kotimaan matkailun elvytyskampanjasta nimeltä Rao Tiew Duay Kan' tai We Travel Together, Thanet sanoi, että se on saanut yleisöltä erittäin myönteisen vastaanoton, mikä näkyy saatavilla olevien tai varattujen oikeuksien määrässä. huonetta, joka on nopeasti noussut yhteensä 560,000 134,300 oikeudesta vain XNUMX XNUMX oikeuteen vain muutaman päivän kuluessa kampanjan käynnistämisestä.

Vt. puheenjohtaja arvioi, että jäljellä olevat oikeudet täyttyvät kahden seuraavan päivän aikana.

Pattaya News huomauttaa, että Matkustamme yhdessä -hanke on Thaimaan hallituksen käynnistämä suosittu kotimaan matkailun elvytyskampanja edistääkseen kotimaan matkailua ja tukeakseen paikallisia matkailuyrityksiä, joihin COVID-19-pandemia vaikuttaa.

Hanke tarjoaa noin 40 % alennuksia hotellihuoneista, lennoista ja muista matkakuluista enintään 3,000 30 bahtiin asti per henkilö per yö Thaimaan kansalaisille, jotka matkustavat Thaimaan sisällä määrättyihin matkailukohteisiin. Hanke on parhaillaan viidennessä vaiheessa ja kestää 2023 asti.

Thanet sanoi, että jos Me Matkustelemme yhdessä -projektia voitaisiin jatkaa, se voisi entisestään edistää kotimaan matkailua, sillä kansainväliset matkailijat, kuten Euroopasta ja Venäjältä tulevat palaavat pian kotimaihinsa sesonkiajan ulkopuolella, joten yritysten on siirrettävä riippuvuus kotimaisista matkailijoista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.