Norjalainen turisti löydettiin kuolleena kurkkuleikattua Pattayasta, ystävien mukaan hän kuoli itsemurhaan

Pattaya -

Norjalainen mies löydettiin kuolleena kurkkuvikattuna Pattayan hotellisängystä viime yönä 8. maaliskuuta. Hänen ystävänsä osoittivat sormellaan itsemurhaa.

Ulkomaalainen, 58-vuotias mies löydettiin hotellihuoneesta osoitteesta Soi Bongkot 8 Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella kello 10. Hänen thaimaalainen ystävänsä Angkhana Roswan, 40, kertoi Pattayan poliisille vastatessaan tapaukseen, että hänen norjalainen ystävänsä ei vastannut, kun hän koputti hänen oveensa, joten hän pyysi hotellin piikaa avaamaan oven hänelle vara-avaimella.

Kun kaksikko pääsi sisälle huoneeseen, he järkyttyivät nähdessään uhrin makaavan verilammikossa sängyllä. Sen jälkeen he ottivat yhteyttä viranomaisiin. Poliisi kertoi, että turisti sai vakavan haavan kurkussaan. Uhrin oikean käden vierestä löytyi 15 cm pitkä veitsi. Poliisin mukaan tapahtumapaikalta ei löytynyt merkkejä taistelusta, tappelusta tai huoneeseen murtautumisesta.

Angkhana kertoi upseereille, että mies puhui usein henkensä riistämisestä, mutta hän ei ollut koskaan odottanut, että hän todella tekisi sen.

Poliisi ilmoitti, että tutkittuaan rakennuksen CCTV-materiaalia he eivät löytäneet todisteita epäilyttävästä toiminnasta tai henkilöistä. Kuvamateriaalissa vainaja käveli takaisin huoneeseensa yksin kello 3 kuolleena löytymistä edeltävänä päivänä. Hän oli asunut hotellissa tammikuun 17. päivästä lähtien.

Joidenkin poliisille puhuneiden vainajan ystävien mukaan uhri oli äskettäin eronnut thaimaalaisesta tyttöystävästään ja vetäytyneenä. Hänen tuntemattomat ystävänsä kertoivat myös, että uhri oli ilmaissut itsemurha-ajatuksia useaan otteeseen.

Alun perin Pattayan poliisi uskoi, että uhri saattoi leikata oman kurkkunsa. Miehen ruumis siirrettiin oikeuslääketieteelliseen instituuttiin hänen kuolinsyynsä vahvistamiseksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.