Seitsemän pattayalaista miestä testasi positiivisesti laittomien huumeiden varalta poliisin ratsastuksen aikana sahayhteisöön

Pattaya -

Varhain aamulla poliisin rintakuvassa tänään 8. maaliskuuta seitsemän miehen Pattayassa on saanut positiivisen tuloksen laittomien huumeiden suhteen.

Yli 100 lainvalvontaviranomaista lähetettiin tänään kello 5 tekemään ratsian Pattayan sahayhteisöön Banglamungin kaupunginosan Banglamungin osa-alueella sen jälkeen, kun nimettömät kansalaiset hälyttivät viranomaisia ​​voimakkaasta huumeiden väärinkäytöstä alueella.

Koko yhteisön kattamiseksi poliisit jaettiin neljään ryhmään ja kävivät ovelta ovelle suorittamassa huumetestejä jokaiselle asukkaalle. Seitsemän miehen laittomien huumeiden testitulos oli positiivinen, ja heidät otettiin säilöön jatkokuntoutustoimenpiteitä varten. Lisäksi löydettiin ja takavarikoitiin yksi meth-pilleri ja joitain huumeisiin liittyviä esineitä.

Operaatiota johtanut Banglamungin piirin päällikkö Pisit Sirisawatnukul kertoi The Pattaya Newsille, että hän laajentaa tutkintaa edelleen pidättääkseen huumekauppiaan, jonka uskotaan olevan paennut.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.