Pattayan poliisi kieltää ilmatorvet baareissa melusaasteen vuoksi

Pattaya -

Pattayan baarien pitäjiä on käsketty mykistämään ilmatorvet sen jälkeen, kun lähialueiden asukkaat pommittivat poliiseja lukuisilla meluvalituksilla.

Pattayan baarioperaattoreille osoitetussa virallisessa lausunnossa Pattaya City sanoo seuraavaa:

Pattayan viranomaiset ovat äskettäin antaneet virallisen lausunnon Pattayan kaupungin alueen yritysten hallinnoinnista ja valvonnasta. Lausunnon tarkoituksena on estää häiriöt, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti ihmisten terveyteen.

Viranomaiset saivat asukkailta useita valituksia kovasta melusta, joka aiheutui ilmatorvien, pillien ja veneen torvien käytöstä baareissa ja muissa Pattayan yöelämän paikoissa. Asian ratkaisemiseksi viranomaiset ovat pyytäneet toimijoilta yhteistyötä seuraavien määräysten noudattamiseksi:

  1. Toimipaikat auki ja kiinni laissa määriteltyinä aikoina.
  2. Hallitse musiikin ja muiden kovien äänien käyttöä laitoksessa ja pidättäydy käyttämästä ilmatorvia, pillejä ja veneen torvia laitoksen sisällä tai sen ulkopuolella.
  3. Poista kaikki olemassa olevat ilmatorvet, pillit tai veneen torvet laitoksesta.

Näitä määräyksiä tulee noudattaa täysimääräisesti 15 mennessä, jotta lähialueiden asukkaille ei aiheutuisi lisähäiriöitä.

Näitä torvia käytetään yleisesti baaritiloissa vaihtoehtona kelloille juotavaksi koko henkilökunnalle tai vain emännille, toteaa TPN media. Uuden järjestyksen mukaan kellojen soittamista ei kielletty. On myös epäselvää, sallitaanko sarvet edelleen täysin suljetuissa tiloissa, kuten gogoissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.