Tila-auton kuljettaja syyttää venäläisten turistien huudot auto-onnettomuudesta Rayongissa, joka loukkaantui seitsemää venäläistä turistia

KUVA: MGR Online

Rayong -

Tila-auto, joka kuljetti kymmentä venäläistä turistia Pattayasta Chanthaburin maakuntaan viisumien jatkamista varten, törmäsi puuhun, minkä seurauksena yksi turisti murtui jalkansa. Kuljettaja sanoi, että hän pelotti huutavaa turistia, joka luuli hänet nukahtaneeksi ajon aikana. 

Poliisit Rayongin maakunnassa veivät pakettiauton kuljettajan, 40-vuotiaan Mongkol Srichandin, poliisiasemalle kuulusteltavaksi auto-onnettomuuden jälkeen. Kolari tapahtui kello 2 sunnuntaina 5. maaliskuuta Sukhumvit Roadilla Kong Dinin osa-alueella, Klaengin alueella Rayongin maakunnassa.

Pronssinen tila-auto, joka kuljetti kymmentä venäläistä turistia (kahdeksan miestä ja kaksi naista) Pattayasta Chanthaburin provinssiin viisumien jatkamista varten, törmäsi tienvarsipuuhun, poliisi kertoi. Ulkomaalaiset matkustajat jäivät loukkuun autoon vähän ennen kuin paikalliset pelastuslaitokset pelastivat heidät. Yksi turisti, jota ei voitu tunnistaa, murtui jalkansa ja kuusi muuta lieviä vammoja. Kukaan ei saanut hengenvaarallisia vammoja.

KUVA: MGR Online

Kaikki uhrit vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon. Kuitenkin Rayongin poliisi kuulusteltuaan vahingoittumatonta kuljettajaa, Mongkolia, kertoi, että kuljettaja väitti hämmästyneensä matkustajan "huudosta" ja menetti autonsa hallinnan.

Thaimaalainen sanoi, että turisti erehtyi erehtymään siihen, että hän otti nokoset ajon aikana ja huusi kovaa, mikä sai hänet kaatumaan, vaikka hän itse asiassa oli hänen mukaansa vain kumartumassa noutamaan pudontamansa inhalaattorin. . Mongkol sanoi, ettei hän nukahtanut ratissa ja syytti huutoa onnettomuuden syystä.

Rayongin poliisi tavoittaa uhrien omaiset Pattayassa kertoakseen heille jokaisen uhrin tilasta, kun taas kuljettajaa on kuulusteltu kiihkeästi sen jälkeen, kun hänen selityksensä tapauksesta suhtauduttiin erittäin skeptisesti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.