Syvällinen katsaus Capone's Mealsiin ja heidän hyväntekeväisyystyöhönsä Pattayassa ja Thaimaassa

Pattaya, Thaimaa-

Olemme aiemmin käsitelleet Brian Pressonin ja Caponesin ateriat täällä The Pattaya Newsissa heidän pizzaravintolastaan ​​ja työstään Covid-19-kriisin ja Pattayan rajoitusten aikana. Ajattelimme, että vierailemme uudelleen heidän Pattayan hyväksi tekemässään suuressa työssä. yhteisöä ja apua tarvitsevia.

Ensinnäkin, katso Brianin elämäntarinaa ja historiaa tästä hänen sosiaalisessa mediassa kiinnitetystä Facebook-viestistä. Voit oppia lisää Brianista ja hänen historiastaan ​​sekä Caponen aterioista käymällä heidän Facebookissaan ja katsomalla kiinnitetyn viestin täällä.

Seuraavaksi voit lukea aiemman julkaisumme Capone's Pizzasta täällä juuri ennen sen avaamista viime vuoden lopulla.

Caponen ateriat arvioivat, että Pattayan pandemiarajoitusten aikana 2020-2022 he antoivat noin 50,000 XNUMX ateriaa kodittomille ja apua tarvitseville perheille, mutta nyt keskitytään ihmiskaupan uhreihin sekä auttamiseen turvallisuudessa, työharjoittelussa, koulutuksessa ja lahjoituksessa köyhille thaimaalaisille. vuohenkasvattajat tekevät niistä omavaraisia, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. He lahjoittavat myös muille paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Caponen ateriat eivät ota vastaan ​​lahjoituksia yleisöltä, kaiken hyväntekeväisyyden tekee Brian perheineen.

Brian, kuten Capones Meals, on myös osallistunut hyväntekeväisyyteen Myanmarin pakolaisten kanssa, tarjoten vettä ja ruokaa vangeille ilman taloudellista tukea, ja tutkii vesiyhtiön avaamista, joka tarjoaa apua tarvitseville lapsille arviolta 100 miljoonaa vesipulloja kolmen vuoden aikana.

Äskettäin Capones Meals lahjoitti juomia varten lähes 9000 bahtia Kädestä käteen -säätiö lapset ja tuleva Pyhän Patrickin päivän paraati. Alla olevassa kuvassa näkyy lahjoitus.

Capones Meals auttoi äskettäin myös nuorta naista nimeltä Chenchira saamaan täyden stipendin Capones Meals Facebookilta. Chenchira on ensimmäinen perheenjäsenistään, joka on koskaan käynyt yliopistossa. Hän opiskelee nyt arvostetussa yliopistossa Bangkokissa ja on erinomainen. Hän kohtasi sen tosiasian, että hänen on ehkä keskeytettävä koulunkäynti rahan puutteen vuoksi, hän lähetti viestin Caponen aterioista ja sai tarvitsemaansa apua.

Pandemian aikana Brian pienensi henkilökohtaisesti omia elinkustannuksiaan voidakseen lahjoittaa apua tarvitseville ja pystyi ylläpitämään hyväntekeväisyyttään. Nyt, kun rajoitukset ovat ohi, monien elämä paranee, mutta apua tarvitsevia on edelleen paljon.

Kuten todettiin, Capone's Meals ei ota vastaan ​​julkisia lahjoituksia, mutta rohkaisee lahjoittamaan haluavia ja pystyviä lahjoittamaan säätiöille, kuten aiemmin mainituille Kädestä käteen -säätiö, Isä Rayn säätiötai Camillianin sosiaalikeskus Rayongissa.Caponen ateriat ehdottaa myös The Glory Hut Foundationia. Caponen ateriat tukee asianmukaisia ​​järjestöjä, jotka auttavat hiv-tartuntoja.

Capone's Meals haluaa kiittää The Shackin omistajia Ed ja Aae Behriä sekä kanadalaista Cole Cohoonia heidän avustaan ​​sekä hyväntekeväisyyteen ja pandemiaan liittyvästä avusta.

Caponen ateriat – Älä tuomitse ihmisiä, vaan auta heitä.

Ota yhteyttä Caponen aterioihin, jos tarvitset apua tai kysymyksiä katso heidän Facebookinsa täältä tai lähetä heille sähköpostia osoitteeseen Caponesmeals@gmail.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/