Jannaat-yökerho Pattayasta etsii lisää PR-henkilöstöä

Seuraava on sponsoroitu luokiteltu postaus:

Jannaat Nightclub, yksi Pattayan parhaista Walking Streetillä sijaitsevista yökerhoista, palkkaa tällä hetkellä seuraavia:

Kaksi PR-henkilöä, naispuolinen, 20–30-vuotiaita mieluiten, fotogeeninen, säteilevä, hurmaava ja kykenee toimimaan brändin edessä.

Lisätietoja saat Jannaat-yökerhosta: +66955155254. ÄLÄ ota yhteyttä uutisiin, tämä on sponsoroitu luokiteltu mainos.

Lisätietoja Jannaat yleensä, klikkaa tai napauta tästä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/