Pattayalla väitetty huumeriippuvainen varastettiin kokaiinin ostamiseksi kultakaulakorun jälkeen

Pattaya -

43-vuotias thaimaalainen pidätettiin, kun hän oli viime kuussa varastanut kultaisen kaulakorun talonomistajalta Pattayasta.

Pattayan poliisi pidätti 9. maaliskuuta kello 3 epäillyn varkaan, Mr. Chanon Ritmongkolin, 43-vuotiaan, Rom Pho -markkinoilla Jomtienissa, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburissa. Pidätys oli vastaus Pawanrat Muanggnoin, 36-vuotiaan asunnonomistajan, ilmoitukseen, joka väitti, että epäilty oli varastanut hänen neljän bahtin painoisen kultakaulakorun.

Poliisin mukaan Pawanrat palkkasi Chanonin remontoimaan talonsa Pattayassa 20. helmikuuta. Chanonin kerrottiin varastaneen Pawaratin kaulakorun ja pakenneen.

Pattayan poliisi kertoi myös The Pattaya Newsille, että he havaitsivat laitonta ainetta epäillyn virtsasta, ja epäilty myönsi käyttäneensä kaikki kaulakorun myynnistä saamansa rahat laittomien huumeiden, erityisesti kokaiinin, ostamiseen.

Chanonia syytettiin huumeiden käytöstä ja varastamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.