Pysäköinti Pattaya Beach Sidella ei ole enää sallittua päivästä 1. maaliskuuta alkaen

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Tästä päivästä 1. maaliskuuta alkaen ihmiset eivät voi enää pysäköidä ajoneuvoaan Pattayan tien rantapuolelle lisääntyvien liikenneongelmien ja ruuhkien vuoksi.

Siirto osoittaa, että Covid-19-pandemia ja rajoitukset ovat olennaisesti ohi Pattayalla rannalle tulvivien ajoneuvojen määrän perusteella. Pattayan viranomaiset olivat ilmoittaneet yleisölle tästä kiellosta noin helmikuun 15. päivästä lähtien.

Pysäköinti rannan puolella on ollut vuoden 2020 lopusta lähtien sallittu valittavien rantakauppiaiden ja Covid-rajoitusten ja rajasulkujen aiheuttaman liikenteen puutteen vuoksi. Päätös johti entisen kolmi- tai nelikaistaisen tien pienentämiseen kahdeksi kaistaiseksi, ja autoja oli pysäköity molemmille puolille.

Tie puristui sitten entisestään, kun urakoitsijat rakensivat lisää pysäköintitiloja tämän väylän pohjoispäähän, mikä sai kaupungin määräämään kiellon uudelleen liikenteen sujuvuuden lisäämisen toivossa.

Tietyöt jatkavat edelleen Pattaya Beachin laajentamista, mikä tarjoaa lisäpysäköintiä valmistuttuaan. Sen arvioidaan kuitenkin valmistuvan kokonaisuudessaan vasta tämän vuoden loppuun mennessä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.