Pattayan poliisi käynnisti vakavan hyökkäyksen Street Beggarsissä, 14 pidätettiin, mukaan lukien 9 lasta

Pattaya -

Pattayan poliisi käynnisti intensiivisen tukahdutuksen katukerjäläisiä vastaan ​​viime yönä turistien ja asukkaiden lukuisten valitusten jälkeen. 14 siirtolaista, joista 9 oli 2-6-vuotiaita lapsia, pidätettiin.

Operaatiota, joka käynnistettiin noin kello 8 eilen, 30. helmikuuta, johti Chonburin maakunnan poliisin apulaispäällikkö. Eversti Patikorn Sornchai. Suuri joukko poliiseja ja sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden toimiston virkamiehiä hajallaan ympäri kaupunkia etsimään katukerjäläisiä.

Eversti Patikorn kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli saanut useita valituksia siirtolaisryhmästä, joka pyysi rahaa ja myi laittomasti kukkia, keitettyjä papuja ja karkkeja kadulla. Nämä kerjäläiset olivat saastuttaneet Pattaya Cityn arvokkaan maineen, apulaispäällikkö kommentoi.

Tukitoimien päätteeksi pidätettiin 14 siirtolaista. Heistä viisi oli naisia ​​ja yhdeksän 2-6-vuotiaita lapsia. Epäillyt kerjäläiset väittivät, että lapset olivat heidän lapsiaan, mutta viranomaiset suhtautuivat asiaan edelleen skeptisesti, eikä kenelläkään ollut henkilöllisyyttä.

Epäillyt vietiin Pattayan poliisiasemalle. Heidät siirretään sitten Sri Rachan poliisiasemalle positiivista tunnistamista varten. Myöhemmin Pattayan poliisi sanoi, että siirtolaiset karkotetaan takaisin maahansa, koska he työskentelivät laittomasti ja heillä ei todennäköisesti ole asianmukaista viisumia. Epäillyn kansallisuutta ei ole kerrottu lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai TumblrLiity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.