Kaksi ihmistä loukkaantui moottoripyörän ja lava-auton yhteentörmäyksessä Sri Rachassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Kaksi thaimaalaista loukkaantui, kun heidän moottoripyöränsä perääntyi lava-autoon Sukhumvit Roadilla. Moottoripyörä sekä sen kuljettaja ja pyöräilijä syöksyivät tienvarsi kasteluojaan.

Sri Rachan pelastuspalvelut kiiruhtivat onnettomuuspaikalle lähellä huoltoasemaa Sri Rachan alueella, Chonburissa auttamaan kahta tieliikenteen uhria eilen 23. helmikuuta. Pelastajat löysivät harmaan GPX-moottoripyörän ja kaksi thaimaalaista uhria makaamasta kuivasta kasteluojasta.

Kaksi thaimaalaista (mies ja nainen) kieltäytyivät kertomasta nimeään, vaikka he loukkaantuivat. Miehen nimetön sormi loukkaantui vakavasti, kun taas naisen oikea jalka murtui.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pelastajat antoivat ensiapua uhreille ja kuljettivat heidät läheiseen sairaalaan.

Tapahtumapaikalta löydettiin myös tielle pysäköity musta Fordin vartija. Kuljettaja, Amnat Kuljang, 47, kertoi paikalliselle medialle, että hän oli matkalla Mueang Chonburiin Pattayasta. Hän avasi suuntavilkun päästäkseen huoltoasemalle ja huomasi moottoripyörän, joka heitteli häntä takaa suurella nopeudella.

Herra Amnat väitti, että hän oli jo yrittänyt välttää moottoripyörää kääntymällä oikealle, mutta moottoripyörä ei pystynyt jarruttamaan ja ajoi hänet perään ennen kuin putosi ojaan.

Uhrit ovat sairaalahoidossa. Poliisi tutkii tapahtumapaikkaa ja tarkastaa CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.