Poliisi pidätti Pattayalla piileskelevän ranskalaisen petoksesta epäillyn

Pattaya -

Ranskalainen mies, jota etsittiin eurooppalaisella pidätysmääräyksellä yli 369 miljoonan bahtin arvoisesta petoksesta ja rahanpesusta, pidätettiin Pattayassa tänä aamuna 10. helmikuuta kello 30.

Chonburin ja Pattayan poliisit saivat 20. helmikuuta ilmoituksen Ranskan Thaimaan suurlähetystöstä, että petoksesta epäilty Julien Luc Marc Aubourdier, 43, oli saapunut Thaimaahan kiertääkseen EU:n pidätysmääräyksen.

Aubourdierin kerrotaan olevan yhteydessä kansainväliseen rikollisverkostoon, joka toimi urheiluautoyhtiön varjolla ja joka väärensi asiakirjoja yli 369 miljoonan bahtin arvoisista veronpalautuksista.

Pattayan poliisista, maahanmuuttoviranomaisista ja Pattayan turistipoliisista koostuva poliisiryhmä suoritti yhdessä etsinnän ja osui epäillyn taloon Pattayan Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella tänään kello 10.

Tämän jälkeen viranomaiset pitivät lehdistötilaisuuden, jossa todettiin, että ranskalainen epäilty oli tullut kuningaskuntaan kolme kertaa ja että hänen viisuminsa oli vanhentunut jo 3.

Miestä syytettiin oleskelun ylittämisestä. Pattayan poliisi ilmoitti koordinoivansa Ranskan suurlähetystön kanssa epäillyn karkottamista maahan petos- ja rahanpesusyytteiden vuoksi.

Pol. Kenraalimajuri Kampol Leelaprapaporn, Chonburin provinssin poliisin päällikkö, kehotti yleisöä ilmoittamaan poliisille kaikista epäilyttävistä ulkomaalaisista, jotka olisivat saaneet tehdä rikoksia tai jäädä pidemmäksi aikaa Chonburin alueella. Tällä haluttiin pitää maakunta rikollisena, hän lisäsi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.