Konnapoliisi väitetään ampuneen vaimonsa kuoliaaksi Narathiwatissa

Narathiwat -

Thaimaalainen poliisikersantti pidätettiin eteläisessä Narathiwatin maakunnassa, kun hänen väitetään ampuneen vaimonsa kuoliaaksi ja haavoittuneen hänen ystäväänsä.

Laiton poliisi tunnistettiin poliisin kersanttimajuri Abdulashi bin Mamaksi, 36. Narathiwatin poliisi otti hänet kiinni Narathiwatin provinssin tuomioistuimen 15. helmikuuta antamasta pidätysmääräyksestä syytettynä tahallisesta murhasta ja ampuma-aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Pidätysviranomaiset ottivat epäillyn kiinni hänen asunnostaan ​​Mueangin alueella Narathiwatissa. Heidän mukaansa väkivaltainen poliisi ampui vaimoaan, 32-vuotiasta Badariyah Je Usengia rintaan, kun tämä ajoi moottoripyörällä paikalliselle torille. Uhri menehtyi vammoihinsa paikan päällä.

Hänen ratsastajaystäväänsä, 32-vuotiasta Nusan Hayemamingia, ammuttiin kerran poskeen ja hän sai vakavia vammoja. Hän toipuu poliisin mukaan paikallisessa sairaalassa.

Kersanttimajuri Abdulashi nähtiin usein riitelemässä vaimonsa kanssa mustasukkaisuuden ja henkilökohtaisten suhteiden vuoksi, poliisi kertoi. Poliisin mukaan syytetty seurasi tapahtumapäivänä vaimoaan ja tämän ystäväänsä, kunnes he saapuivat autiolle paikalle ja avasivat tulen heitä kohti.

Syytetty poliisi kiisti syytteet edelleen lehdistöhetkellä huolimatta siitä, mitä poliisi kutsui kiistattomaksi ja selväksi todisteeksi rikoksesta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.