Pattayan poliisi jatkaa liikenteen tarkastuspisteitä kouluttaakseen virkailijoita ja estääkseen rikollisuuden

Pattaya -

Pattayan poliisi asetti liikennetarkastuspisteen ja suoritti skenaarioita testatakseen poliisien suhtautumista tilanteeseen.

Tarkastuspiste perustettiin noin kello 1:17 tänään, XNUMX. helmikuuta, risteykseen Phra Tamnak Hillin takana, Nongpruen osa-alueella, Bang Lamungin alueella.

Pol. Pattayan poliisiaseman uusi päällikkö eversti Thanapong Phothi oli paikalla tarkastuspisteessä.

Eversti Thanapong kertoi The Pattaya Newsille, että hänellä oli joukko vapaaehtoisia roolileikkeinä uteliaina teini-ikäisinä. Sitten hän käski ryhmää pommittaa tarkastuspisteen virkailijoita kysymyksillä, kuten "Onko tarkastuspiste laillinen?", "Onko sinulla valtuudet perustaa tämä tarkastuspiste?" tai "Kuka antaa sinulle vallan?".

Ihmiset saivat yleensä näitä tiedusteluja, kun heidät vedettiin tarkastuspisteeseen, paljasti eversti Thanapong.

Poliisipäällikön mukaan useimmat poliisit käsittelivät uteliaita teini-ikäisiä hyvin ja osasivat vastata jokaiseen kysymykseen oikein.

Tämän lisäksi tarkastuspisteen tarkoituksena oli myös vähentää onnettomuuksia ja ehkäistä rikollisuutta, kuten rattijuopumusta.

Vastauksena turisteja kohtaan kohdistuvan poliisin kiristyksen pelkoon poliisikapteeni huomautti, että jokaisella tarkastuspisteellä olevalla poliisilla oli ”poliisin ruumiikameroita”, jotka tallensivat poliisin vuorovaikutuksen kaikkien heidän ohittamansa kanssa.

Ihmiset saivat levätä hyvin, koska kameroiden kuvamateriaali turvattaisiin poliisiasemalla tietokoneeseen vähintään 20 päiväksi poliisin väärinkäytösten estämiseksi, poliisipäällikkö sanoi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.