Sähköpalo syttyy Pattayan hierontasalon edessä

Pattaya -

Sähköpalo syttyi pattayalaisen hierontasalon edessä ja poltti yläpuolella olevia kylttejä ja johtoja. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Palosta ilmoitettiin noin kello 9 eilen 15. helmikuuta. Pattayan palokunta saapui nopeasti paikalle Pattaya Second Roadille Soi 13:ssa, missä tulipalossa paloi yläjohdot ja kyltit hierontahuoneen edessä. Joukko katsojia seurasi tapahtumaa järkyttyneenä kaukaa.

Turistit kertoivat The Pattaya Newsille kuulleensa monia räjähdyksiä tulipalosta. Palokunta sai lopulta palon sammutettua ennen kuin se ehti aiheuttaa vakavia vahinkoja tapahtumapaikalle. Valitettavasti joidenkin asukkaiden autot vaurioituivat palavista johdoista putoavista pisaroista.

Tuntematon todistaja kertoi The Pattaya Newsille, että palon aiheuttivat työntekijät, jotka yrittivät asentaa kyltin yläpuolelle. Heidän varusteensa sotkeutuivat johtoihin ja sytyttivät siten liekin, todistaja kertoi.

Palon tarkka syttymissyy on vielä tutkinnan alla.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.