Onnittelut paikallisille Pattayan alueen brasilialaisille jujitsu-taistelijoille heidän ylennyksistään Rage Gymissä

RemasterDirector_V0

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya News onnittelee lämpimästi useiden BJJ (Brasilian Jujitsu) -taistelijoiden ylennyksistä. Rage Gymissä Pattayalla.

Lukijoillemme, jotka eivät ehkä ole tietoisia, BJJ on luultavasti yksi vaikeimmista kamppailulajeista yltää vyötasolta toiselle ja vaatii vuosien, ellei vuosikymmenten, kokemusta, kovaa työtä, omistautumista, sinnikkyyttä ja motivaatiota tehdä. niin.

Ylennetyt ovat:

-Andrea Sinyorini ylennettiin First Degree Black Beltiksi Johnny Garcian johdolla

-Georgie Staley ylennettiin ensimmäisen asteen mustaksi vyöksi Andrea Sinyorinin johdolla Johnny Garcian suostumuksella

-Anton Kim ylennettiin mustaksi vyöksi Andrea Sinyorinin johdolla Johnny Garcian suostumuksella

Jos haluat oppia BJJ:tä, muay thaia, nyrkkeilyä tai vain päästä parempaan kuntoon henkisesti ja fyysisesti tutustu Rage Gymiin napsauttamalla tätä. Professori Andrea Sinyorinin koulutusohjelma löytyy alta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/