Intialainen mies sanoo, että taskuvarkaat ryöstivät häneltä 44,000 XNUMX bahtia käteisellä Pattayalla

Pattaya, Thaimaa-

Nuori intialainen mies teki myöhään eilen illalla Pattayassa poliisille ilmoituksen, jonka mukaan taskuvarkaat veivät hänen taskustaan ​​44,000 XNUMX bahtia käteistä, kun hän oli tehnyt ostoksia lähikaupassa.

Väitetty tapaus tapahtui kello 11 00. helmikuuta 10, kun Mayur Manish Surve, intialainen opiskelija, meni Pattayan poliisiasemalle tuntemattoman ystävänsä kanssa tekemään poliisille ilmoituksen.

Mr. Surven mukaan hän oli aiemmin illalla mennyt Pattaya Beachin lähikauppaan ostamaan elintarvikkeita. Pattayan poliisi salasi liikkeen nimen CCTV:n tarkastusta ja täydellistä tutkintaa odotettaessa. Mr. Surve kertoi The Pattaya Newsille, että kaupasta lähtiessään joukko thaimaalaisia ​​lähestyi häntä ja alkoi kysellä hänen ostoksestaan ​​ja vierailustaan.

Mr. Surve sanoi, että ryhmä häiritsi häntä keskustelussa ja sitten yksi heistä on täytynyt varastaa 44,000 XNUMX bahtia käteistä, jonka Mr. Surve sanoi olevan hänen housuissaan.

Raportin otti Pol. Everstiluutnantti Thamanchit Sitthisat, tutkintatarkastaja Pattayan kaupungin poliisiasemalta. Everstiluutnantti Thamanchitin mukaan kaupasta ja sen lähistöltä tuleva valvontakamera tarkastettaisiin epäiltyjen tunnistamiseksi ja heidän pidättämiseksi.

Pattayan poliisi on johdonmukaisesti varoittanut turisteja olemaan kantamatta suuria määriä käteistä tai näyttäviä koruja, sillä alueella on ollut yli tusina taskuvarkaustapausta pelkästään viimeisen vuoden aikana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/