Väitetysti väärennetyt valtion virkailijat lyövät, ryöstävät ja kidnappaavat Pattayan asukkaan

Pattaya -

Ryhmä, jonka uhri uskoi väärennetyiksi valtion virkamiehiksi, väitettiin tunkeutuneen uhrin taloon, ryöstävän häneltä rahaa ja kaapanneen hänen veljensä talosta tiistaina 7. helmikuuta.

Talo sijaitsee Pattayan Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella. Uhri, Mr. Prasit Surprasert, 37, otti eilen 9. helmikuuta yhteyttä The Pattaya News -lehteen kertoakseen kauhistuttavasta kokemuksestaan ​​ja väitti, että hänen mukaansa joukko mahdollisesti valtaavia hallituksen virkamiehiä hakkasi häntä.

Prasit väitti, että epäillyt sieppasivat myös hänen veljensä talosta ja varastivat häneltä 8,000 XNUMX bahtia. Epäillyt, joiden kerrotaan käyttäneen valtion viranomaisille kuuluvia takkeja, marssivat yhtäkkiä hänen taloonsa ja syyttivät valheellisesti yhtä hänen perheenjäsenistään moottoripyörävarkaaksi.

Vaikka Prasit kiisti moottoripyörien varastamisen, miehet eivät kuunnelleet ja väittivät löivät häntä kepillä päähän. He myös varastivat hänen rahansa, raahasivat hänen nuoremman veljensä ulos ja sieppasivat hänet Prasitin väitteen mukaan.

Uhri ei ole saanut yhteyttä veljeensä sen jälkeen, kun hänet siepattiin. Hän kertoi tehneensä jo ilmoituksen Banglamungin poliisiasemalle ja halusi myös tiedotusvälineiden levittävän uutisia.

Prasit ei ollut varma, olivatko epäillyt todella valtion virkamiehiä, ja uskoivat heidän olevan todella järjestäytynyt rikollisjoukko. Hän sai iskun seurauksena suuren päävamman.

Sillä välin Pattayan varsinaiset lainvalvontaviranomaiset ja viranomaiset tutkivat tapausta lehdistön ajan ja etsivät kadonnutta veljeä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.