Nongpruen poliisiaseman uusi poliisipäällikkö tapaa Pattayan pormestarin

Pattaya -

Pattayan Nongpruen osa-alueella on uusi poliisipäällikkö nimeltä Pol. Eversti Tawee Kutthalaeng. Upseeri tapasi Pattayan pormestarin eilen tervehtiäkseen.

8. helmikuuta Pol. Eversti Tawee tapasi Pattayan pormestarin Poramase Ngampichesin henkilökohtaisesti nimitettyään Nongpruen poliisiaseman päälliköksi. Tawee palveli aiemmin poliisipäällikkönä Ban Buengin poliisiasemalla ennen kuin hänet ylennettiin uudelle asemalle.

Uusi päällikkö kertoi pormestarille auttavansa häntä ylläpitämään rauhaa ja parantamaan Pattayan matkailustandardeja. Hän sanoi myös tekevänsä parhaansa suojellakseen turisteja.

Tawee nimitettiin pian sen jälkeen, kun Pattaya toivotti oman uuden poliisipäällikön tervetulleeksi, Pol. Eversti Thanapong Phothi, helmikuun 6. Molemmilla poliisikapteeneilla on sama tehtävä, joka on pitää kaikki "maailmanluokan" matkailukaupungissa Pattayassa turvassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.