Thaimaa asetti uuden Guinnessin maailmanennätyksen suurimmassa muay thai -tanssissa

KUVA: WBC MuayThai

Kansallinen -

3,660 XNUMX thaimaalaista sotilasta on tehnyt uuden Guinnessin maailmanennätyksen suoritettuaan suurimman Muay Thai Wai Kru -seremonian osana hallituksen yritystä nostaa Muay Thai maan ainutlaatuisena pehmeänä voimana.

Esitys pidettiin Rajabhakti Parkissa Hua Hinin alueella Prachuap Khiri Khanin maakunnassa eilen 6. helmikuuta. WBC MuayThai -yhdistyksen mukaan tapahtuma toteutettiin täydellisesti Thaimaan matkailuviranomaisen ja Thaimaan urheiluministeriön toimesta ja Thaimaan kuninkaallinen armeija toteutti sen täydellisesti ja tyylikkäästi.

MuayThai on nyt virallisesti Guinnessin ennätysten kirjassa, koska sillä on suurin ulkoilmatapahtuma ja Wai Kru -seremonian synkronoitu esiintyminen. 6. helmikuuta 2023 muistetaan lämmöllä historiallisena päivänä MuayThain urheilulle ja kulttuurille, WBC totesi.

KUVA: WBC MuayThai
KUVA: WBC MuayThai
KUVA: WBC MuayThai
KUVA: WBC MuayThai

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.