Passitoimisto perustettu thaimaalaisille Central Pattaya -ostoskeskukseen

Pattaya -

Central Pattaya -ostoskeskuksen 4. kerrokseen on perustettu upouusi passitoimisto thaimaalaisille.

thai-kansa Pattayassa voi käydä toimistossa hankkimassa passin matkustaakseen ulkomaille maanantaista perjantaihin klo 9–5, Ruj Thammongkol, konsuliministeriön pääjohtaja, sanoi maanantaina 6. helmikuuta.

Uudessa toimistossa pidettiin suuret viralliset avajaiset maanantaina. Toimisto on suljettuna viikonloppuisin sekä juhlapyhinä.

Ruj sanoi, että toimistolla on valmiustilassa riittävästi virkamiehiä helpottamaan kaikkia passinhakijoita. Passitoimistossa on myös korkean teknologian automaattinen passikioski, joka tekee työn valmiiksi viidessä minuutissa, Ruj sanoi.

Toimistolla on myös laillistamispalveluita, joita ulkomaalaiset voivat satunnaisesti tarvita yksilöllisistä yksittäisistä tilanteista riippuen, kuten jotkin lakipalvelut.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.