PÄIVITYS: Pattaya-ravintolan omistaja pahoittelee Na Jomtien Beachin tunkeutumista

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Lung Sawai -ravintolan johtaja pyysi anteeksi Pattayan viranomaisilta ja asukkailta tuolien ja pöytien laittamista Na Jomtien Baechille lauantaina 4. helmikuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan asukkaat ja verkkovieraat olivat närkästyneitä sen jälkeen, kun kuuluisa rannalla sijaitseva ravintola laittoi Na Jomtien Beachille tuoleja ja pöytiä vastaanottamaan asiakkaita.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan virkamiehet Na Jomtienin kunnanviraston päällikkö Rapeepan Rattanaliamin johdolla vierailivat asianomaisessa Na Jomtien Beachin vieressä sijaitsevassa ravintolassa keskustellakseen ravintolapäällikön kanssa ravintolan väitetystä tunkeutumisesta rannalle, joka on rajoitettu vain julkiseen käyttöön.

Johtaja, Mr. Nachanok Suraiphet, sanoi sunnuntaina 5. helmikuuta, että tapaus tapahtui lauantaina, ja se yllätti hänet, että se oli saanut niin paljon julkista huomiota Facebookissa.

Hän selitti, että tuolloin vuorovesi väistyi siihen pisteeseen, että ranta kuivui täysin, mitä ei ollut koskaan ennen tapahtunut. Kun hän huomasi sen, hän ja hänen ystävänsä päättivät pystyttää muutaman tuolin rannalle juodakseen ja viettääkseen aikaa keskenään.

Nachanok kuitenkin jatkoi, että hänen ravintolassaan oli sattumalta monia asiakkaita, jotka tulivat koilliselta (Isanin) alueelta, jolta ei tällä hetkellä ollut merinäköalaa, joten hän päätti laittaa lisää tuoleja rannalle ja käski näitä asiakkaita istumaan siellä vain ole hyvä heille.

Asiakkaat söivät rannalla klo 6-9 lauantaina, johtaja totesi ja lisäsi, että hän oli vilpittömästi säälinyt tuolien laittamista rannalle ja että hän oli valmis ottamaan kaiken vastuun.

Samaan aikaan Na Jomtienin kunnanjohtaja Rapeepan kertoi paikalliselle medialle, että on epäselvää, mikä valtion virasto oli vastuussa alueen hoidosta, koska se oli yleensä veden alla.

Myöhemmin hän kutsui asiaankuuluvien virastojen kokoukseen selvittääkseen rannan hallinnasta vastaavan viraston.

Päällikkö myös kehotti ravintolanpitäjää olemaan tunkeutumatta rantaan uudelleen, vaikka hän ei vaatinutkaan mitään oikeustoimia heitä vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.