Thaimaan kansanterveysministeri sai paljon kiitosta kiinalaisilta viimeaikaisessa eksklusiivisessa haastattelussa

kansallinen -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin äskettäinen eksklusiivinen haastattelu kiinalaisen median CCTV:lle on katsottu yli 490 miljoonaa kertaa cctvplus.com-sivustolla.

Videohaastattelu julkaistiin sunnuntaina 5. helmikuuta, ja se sai ylivoimaisia ​​vastauksia kiinalaisilta katsojilta.

Ministeri puhui videolla enimmäkseen Thaimaan läheisistä suhteista Kiinaan monella tapaa, erityisesti matkailun alalla.

Videon leviämisen jälkeen kiinalaiset tiedotusvälineet kertoivat, että Anutin on nyt kuin julkkis Kiinassa. Hänen roolinsa toivottaa tervetulleeksi ensimmäinen kiinalainen turistiryhmä, joka matkustaa Thaimaahan tammikuun 9. päivänä, lisäsi todella hänen suosiotaan Kiinassa.

Maanantaina 6. helmikuuta Anutin kertoi Thaimaan lehdistölle: "On täysin odottamatonta, että haastatteluni sai 490 miljoonaa katselukertaa. He pyysivät minua lentokentällä toivottamaan kiinalaisille hyvää kiinalaista uutta vuotta, ja tein parhaani. Se luultavasti teki videosta kukoistavan."

Videohaastattelussa Anutin kutsuu myös kiinalaisia ​​vierailemaan Thaimaahan sanoen, että kiinalaiset ja thaimaalaiset ovat kuin perhettä.

Anutin sanoi: "Olen kiitollinen jokaiselle kiinalaiselle turistille siitä, ettei hän ole unohtanut Thaimaata. Uskon, että thaimaalaisten rakkaus kiinalaisiin kollegoihinsa on kuin perheside. Jokainen thaimaalainen odottaa tervetulleeksi kiinalaisia ​​turisteja avosylin.”
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.