Lukijapostilaukku: Pitäisikö Dongtan Beachin liikenteessä noudattaa tiukempia sääntöjä?

Seuraava on erään lukijamme lähettämä sähköposti Pattaya Newsille. Heidän mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

Jomtienissa, tarkemmin sanottuna Beach Roadilla Dongtan Beachin ohi ja Pratamnakille, viranomaiset ovat rakentaneet/parantaneet tien valoilla ja tehneet kaikesta miellyttävää kaikille, jotka pitävät tästä osasta. 

Turistit pitävät tiestä ja monet käyttävät sitä päivittäiseen liikuntamatkaansa ja jotkut ottavat polkupyöränsä. Rannat ovat täynnä kylpeviä ihmisiä. Joten mikä on vialla? 

Viranomaiset ilmestyivät jokin aika sitten ja sanoivat, että he haluavat Pattayasta Thaimaan Miamin ja Dongtan Beachin ulkopuolella olevaa tietä kutsutaan viranomaisten toimesta Billionare Roadiksi myytävien suurten, kalliiden asuntojen takia. Mutta takaisin tielle. 

Klo 10 jälkeen täällä on vilkasta. Tie on suljettu ja ihmiset, jotka ovat vielä ulkona, voivat nauttia kyydistä. Entä päivällä? Kyllä, autot ja moottoripyörät saavat pitää niin paljon melua kuin mahdollista. Jotkut ajavat hitaasti ja toiset juoksevat pois. Heritage Hotel Beachin uloskäynnistä se on kuitenkin ohi. Autot tulee pysäköidä kuten muutkin tien varrelle ja muut ajaa huvimatkallaan molemmista suunnista pysähtymättä. 

Autoja perääntyy ja kääntyy ympäri, ja jalankulkijoiden on hypättävä pois, jotta he eivät joutuisi yliajoon. Niille ei ole tilaa. Olen itse puhunut poliisille ja he sanoivat, että tien piti olla yksisuuntainen, mutta eivät tiedä tietävätkö he mitään, koska mitään ei ole tapahtunut. 

Jos viranomaiset haluavat ihmisten nauttivan päivästä rannoilla, niin vain nähdä haluavien ei pitäisi saada ajaa tätä tietä läpikulkuliikenteenä. 

Joten pyydän – rohkaisen viranomaisia ​​harkitsemaan – tule ja katso itse, voidaanko muutoksia tehdä ennen kuin joku ajetaan alas.

Ystävällisin terveisin Jomtienin asukas

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/