Tunnettu fitness-YouTube-käyttäjä Leo Rex, AKA Leo ja Longevity, löydettiin kuolleena Pattayan kodista

Pattaya, Thaimaa-

Tunnettu fitness-YouTube-käyttäjä Leo Rex, joka tunnetaan Youtubessa nimellä Leo and Longevity, löydettiin Pattayan poliisin mukaan kuolleena pattayalaiskodista viime yönä 30. tammikuuta 2023.

Pattayan poliisipäällikkö Kunlachart Kunlachain mukaan poliisi vastasi 10. tammikuuta 8 kello 30 Soi Kor Phai, Moo 30 lähellä sijaitsevan kodin muiden asukkaiden kutsuun Pattaya Lagoon Villagessa.

Saavuttuaan asuntoon poliisi löysi verkossa 34-vuotiaan Yhdysvaltain kansalaisen Laith Abdullah Algazin, joka tunnetaan nimellä Leo Rex, kuolleena makuuhuoneesta, jossa oli oma kylpyhuone. Pattayan poliisin kerrotaan ottavan yhteyttä suurlähetystöön ja perheenjäseniin.

Päällikkö Kunlachart kertoi thaimaalaiselle lehdistölle, että huone näytti olleen sotkuinen ja mahdollisesti ryöstetty ja esineitä oli hajallaan makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa. Myös makuuhuoneen lattiasta löydettiin verta, hän lisäsi.

Mr. Algaz löydettiin kuolleena huoneen lattialta yllään vain musta t-paita eikä housuja, joiden nenästä ja suusta ei näkynyt kuivunutta verta, sanoi Pattayan poliisi. Paikalla olevat tutkijat kertoivat The Pattaya Newsille, että Mr. Algaz oli ollut kuolleena ainakin viisi tuntia.

Todistaja, neiti A. (nimi salattu heidän pyynnöstään), 25, kertoi Pattayan poliisille, että muut kodin asukkaat menivät tarkastamaan herra Algazia sen jälkeen, kun häntä ei ollut nähty moneen tuntiin, ja hänen huoneensa oli lukittu eikä vastannut. koputukseen tai suullisiin puheluihin. He käyttivät vara-avainta oven avaamiseen ja löysivät herra Algazin kuolleena lattialta ja soittivat välittömästi Pattayan poliisille.

Pattayan poliisi siirtää Algazin ruumiin oikeuslääketieteen instituuttiin täydellistä ruumiinavausta varten ja tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi. He varoittivat yleisöä olemaan tekemättä hätiköityjä johtopäätöksiä ennen kuin vainajan täydellinen ruumiinavaus ja tutkimus on tehty.

Lisäksi kodin muut asukkaat tuodaan Pattayan poliisiasemalle lisähaastatteluja ja tilanteesta keskustelemista varten Kunlachart Kunlachain mukaan.

Mr. Algaz oli ollut säännöllinen YouTube-kirjoittaja, joka keskittyi kuntoon ja terveyteen. Hänellä oli lehdistön aikaan yli 123,000 XNUMX seuraajaa.

Tämä on kehittyvä tarina, ja TPN-media antaa lisätietoja, kun asiaankuuluvat virastot julkaisevat ne.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/