DJ Aqeel esiintyy livenä Jannaat Nightclubissa tänä perjantaina Pattayassa

Pattaya, Thaimaa-

Tänä perjantaina Pattayan Walking Streetin Jannaat-yökerhossa esiintyy maailmankuulu intialainen DJ Aqeel.

Jos DJ Aqeel ei ole sinulle tuttu, katso hänen Wikipediassa täällä or hänen Instagramissaan, jossa hänellä on 246,000 XNUMX seuraajaa täällä.

DJ Aqeel tunnetaan maailman ykkösenä Bollywood DJ:nä, ja hänen pitäisi tuoda monet Bollywood-tanssimusiikin fanit Walking Streetin keskellä sijaitsevaan Jannatiin klo 9 alkaen tänä perjantai-iltana 3. helmikuuta.

Varauksia tai VIP-tilauksia varten soita alla olevaan esitteeseen. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tämä tapahtuma täyttyy hyvin nopeasti, koska se ei ole usein… jos koskaan… tämän tason DJ-kyky tulee Pattayalle. Lisätietoja Jannaat Nightclubista saat napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/