Pattaya Cricket Club aloittaa Bangkokin krikettiliigansa 20 sarjan voitolla Superboys CC:stä

 PCC pelasi ensimmäisen BCL-ottelunsa äskettäin nostettua Superboys CC:tä vastaan ​​aurinkoisena ja tuulisena iltapäivänä Horse Shoe Pointissa 29. tammikuuta 2023. PCC eteni räjähdysmäisesti ensimmäisten 18 kierroksen aikana, minkä jälkeen Superboys otti pisteet ja juoksunopeus hidastui, mutta PCC sai ansiokkaasti 218 7:llä. 

Superboys vastasi loistavalla 102:lla Irfan Shaukatilta, mutta juoksunopeus ei ollut aivan riittävä ja PCC otti myös pisteet. Superboys jäi alle 198:aan 7 ja jätti vain bonuspisteen. Jälleenkään PCC ei pystynyt asettamaan A-joukkuettaan Ryan Driverille, Tom Fogdenille ja Habby Singhille, vaikka Jainsh Parikh ja Chris Lindop palasivat auttamaan keilailussa, oli joitain melko surkeita hahmoja ja liikaa leveitä.

   Wezley Masterton ja Harsh Bhamuvani heittivät erotuomareiden Dave Samwaysin ja Clive Rogersonin kanssa, kun Harsh voitti ja päätti keilata ensin. PCC:n raskaat lyöjät, Wez ja Luke Stokes, astuivat kentälle kohtaamaan Harshin ja Irfanin keilauksen. Kuten tavallista, Wez lähti hyökkäämään ja lyö iskua, 4:t ja 6:t virtasivat ja juoksunopeus oli 11 per yli. Luke, ei aikonut jäädä huijatuksi, ja hän löi Irfanin vatsapalloja 18 in one yli. Wez pudotettiin kolmannessa erässä ja hänen onnensa loppui, kun älykäs keilauksen vaihto toi Walter Persaudin kierroksen käyntiin. 

Wez sai sisäreunan ja sai pallon 31 17 pallosta. 51 yhdelle. Luke, kuten aina, pelasi mittavampaa peliä, jatkoi Superboy-keilailijoiden hyökkäämistä Jainish Parikhin kanssa seuran vuoksi, vaikka Lukella oli vähän onnea, kun hänet pudotettiin pisteellä 1. 71 saavutettiin 100:ssa.th ohi ja juoksut jatkuivat. Harsh teki läpimurron 15:ssäth ohi, juuri ennen juomia, kun Luke ohitti linjan ja menetti kantonsa. Keilattiin erinomaisella 64:llä 44 pallosta, mukaan lukien 6 4s ja 4 6s, 121 2. 

Juomien jälkeen Trevor Moolman liittyi tappeluun ja pakotti välittömästi vetäytymään tohtori Mustapha, joka murskattiin 20 per one over. Sekä Jainishilla että Trevorilla meni hyvin lähes 10 per yli, kun Walter, joka teki parhaansa vaihtelemalla linjaa, pituutta ja vauhtia, petti Jainishin hitaamalla pallolla. Ylös se meni ja alas se joutui tohtori Mustaphin käsiin. Ulos 36 ja 176 3 18 yli. Näytti siltä, ​​että pistemäärä 230 oli mahdollista, mutta sitten jarrutettiin. 

Nuori debyytti, Tiger Khunmuang, sai Mohak Pugarin ensimmäisestä pallosta ankan, mutta hän onnistui pääsemään maaliin. Steve Christie (Crunch) tarjosi kokemusta rypistymisestä, kunnes Trevor oli LBW ja Mohakilta täysi heitto. 185 viidelle 5:stä. Irfan tuotiin takaisin hyökkäykseen ja Crunchilla oli vähän onnea, kun hänet pudotettiin pitkälle rajalle, mutta Irfan menestyi välittömästi, kun Ashinuad Marayan nappasi Crunchin 21. 7 vastaan ​​198. Simon Philbrookilla oli myös onnea kun sama kenttäpelaaja kuin Crunch pudotti hänet, mutta hänestä tuli viimeinen putoanut ovi, kun hän virheellisesti uskoi jalkojensa olevan 6 vuotta nuoremmat ja hän lähti itsemurhalenkille. Juoksi pihalla kuudelle keilaaja Irfanille. 

Näin Andy Emery ja Ian Liddel (punaiset) tekivät 16 viimeisestä siirrosta ja päättivät vuoroparin lukemiin 2 218 vastaan. Parhaat keilailuluvut olivat Mohak 7 yli 5 33:lla, kun taas huonoin oli Hash 2 yli 5:llä. 1.

   Superpojat aloittivat juoksun jahtaansa Harshin ja Irfanin kanssa Chris Lindopin ja Tigerin edessä olevista ryppyistä. Molemmat lyöjät pääsivät asioiden keinuun, mutta keilaajat kamppailivat löytääkseen linjansa, varsinkin nuori Tiger, joka saattoi keskittyä liikaa tahtiin eikä tarpeeksi linjaan ja pituuteen.

Mikä tahansa Irfanin keskimmäisellä kannella osui Long-offin ja Mid-wicketin väliselle rajalle (hänen ainoa laukaus todella) ja tasaista edistystä tapahtui, mutta ei aivan yhtä nopeasti kuin PCC. Crunch onnistui hidastamaan juoksunopeutta hienolla keilailulla ja hän iski ensimmäisenä PCC:hen. Hän sai Harshin lyömään korkean pallon Long-onille, suoraan alas Luken kurkkuun 22:lla ja 71:llä 1:stä 10 siirrosta. Ashutosh kesti vain 2 palloa, ennen kuin Crunch heitti hänet ankasta ja 71 kahdesta pallosta. 

Irfan jatkoi kaikkien PCC-keilailijoiden lyömistä Crunchia lukuun ottamatta, ja vaikka hän sai väliaikaista tukea Ashinuadilta, se ei riittänyt. Wez ajoi Ashinaudin pois omasta keilailustaan ​​24 pisteellä 135. Juomataukolla Superboys oli vain 15 juoksua jäljessä, mutta Irfan ei voinut tehdä kaikkea työtä ja oli onnekas selviytyessään myöhään, kun punaiset eivät kyenneet roikkumaan. pallon päälle. Adnan otti rypyn ja teki nopean panoksen 13:lla 15 pallosta ennen kuin hän putosi keilaukseen. Chris Lindopin ensimmäinen pallo sai hänet isoon laukaukseen rajalle, mutta hän putosi Luken turvallisiin käsiin. 160 5:stä 21:ssäst yli ja Superboys olivat vakavasti jäljessä käyrän jälkeen vain 4 ohitusta jäljellä. Toinen keilailumuutos toi Andy Emerylle, jonka kantolinjan ulkopuolella teki Irfanille, joka sai paksun reunan ja lähetti pallon suoraan Trevorille lyhyessä 3:ssa.rd mies ja Irfan rakastuivat upeaan 102:een.

Sen jälkeen oli vähän lyöntiä jäljellä ja wicketit putosivat nopeasti peräkkäin kolmessa viimeisessä erässä. Walter yritti koota vastustusta, mutta turhaan. Tohtori Mustafa loppui 3:lle Andylle ja Jainish sai Eashanin hyvin kiinni Deep-coverin rajalta 7:lle. Tämä jätti Walterin 1:lle ja Joshuan 5:lle, kun 1 kierrosta päättyi. Superboys sijoittui tuloksella 25 198 ja PCC voitti 7 juoksulla. Heidän 20 pudonnutta saalistaan ​​maksoi heille kalliiksi, kun taas PCC pudotti vain yhden.

Crunch valittiin PCC:n keilailijoista 5 ylityksellä, 2 8:lla ja Wez oli kallis 5 ylitys, 54 0:lla. Ottelun mies -palkinto myönnettiin Irfanille upeasta 102:sta.   

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/