PÄIVITYS: Pattaya Clubin vartijoita syytetään intialaisen ”turisti”-väitteen uhrin hakkaamisesta, jonka väitetään valehtelevan, oli entinen työntekijä

Pattaya -

Yökerhon vartijat, joita syytettiin intialaisen turistin kimppuun hyökkäämisestä Pattayan Walking Streetillä sunnuntaina 29. tammikuuta, ilmoittivat Pattayan poliisille kiistääkseen syytteen ja sanoivat, että turisti, joka heidän mukaansa on itse asiassa ex-patja ja entinen klubin työntekijä, oli väitetysti vandalisoivat pubin omaisuutta ja että he eivät hyökänneet hänen kimppuunsa, vaan intialaiset miehet toisessa paikassa.

Ensin edellinen tarinamme:

Intialainen turisti kertoi sunnuntaina, että ryhmä Pattayan yökerhon vartijoita hyökkäsi hänen kimppuunsa Walking Streetillä hänen mukaansa pieneksi riidaksi.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan yökerhon vartijat, joiden intialainen turisti väitti sunnuntaina hyökänneen hänen kimppuunsa kohteliaisuusvalituksen johdosta, tapasivat poliisin eilen kello 2 kertoakseen oman puolensa tarinasta.

Vartijat, joita johti 31-vuotias herra Adrian G, kertoivat poliisille, että heillä oli riitaa uhrin kanssa, mutta se ei johtunut uhrin valituksesta, vaan siitä, että uhri ja hänen ystävänsä yrittivät häiritä pubia. hyppäsi pubin omistajan auton eteen ja yritti murskata auton.

Loukkaantunut uhri, joka tunnistettiin 35-vuotiaaksi herra prinssi C.:ksi, työskenteli pubissa ja lähti kauan sitten, Adrian sanoi. Hän lisäsi, että uhri vieraili pubin ulkopuolella eilen kello 3 ja Adrianin mukaan aiheutti ongelmia, joten vartijat veivät hänet pois tapahtumapaikalta. Pääsuoja väitti, että hänen miehistönsä ei satuttanut uhria, koska hän vain vaelsi pois. Seuran nimi on salattu poliisin täydellisen tutkinnan ajaksi.

Uhri käveli sitten intialaiseen ravintolaan, joka sijaitsee 50 metrin päässä pubista. Hänen väitetään aiheuttaneen siellä toisen ongelman, ja ravintolan tunnistamattomat intialaiset toimijat hyökkäsivät hänen kimppuunsa, väitti Adrian.

Uhri loukkaantui päähän ja vuoti verta.

Syytetty vartija kertoi The Pattaya Newsille, että hän ryhtyisi oikeustoimiin uhria ja hänen ystäväänsä vastaan ​​väitetystä ilkivallasta.

Samaan aikaan Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai totesi thaimaalaiselle medialle, että CCTV-materiaalin perusteella uhri oli todellakin kiistellyt maanmiestensä kanssa intialaisessa ravintolassa ja häntä pahoinpideltiin siellä, ei pubissa. Yleisesti ottaen poliisilla oli kuitenkin edelleen kysymyksiä, jotka liittyvät tapahtumaan ja siihen, mikä sen sai aikaan, sekä asianosaisista.

Pattayan poliisipäällikkö lisäsi, että hän kutsuisi uhrin hyökkääjät pahoinpitelysyytteisiin, mutta myös puhuisi uhrille hänen lausunnoistaan ​​hyökkäyksestä selventääkseen tapahtumia ja olevan oikeudenmukaisia ​​kaikkia osapuolia kohtaan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.